ΠΑΤΡΑ: Εντείνεται η κόντρα Δήμου – Αντιπολίτευσης γα τα λύματα σε ιδιώτες από ΔΕΥΑΠ – «Περίσσευμα θράσους οι θιασώτες της παραχώρησης σε ιδιώτες» λέει ο Ανδ. Παπανικήτας

Με περίσσευμα θράσους οι θιασώτες της παραχώρησης σε ιδιώτες κρίσιμων για το λαό δημοτικών υπηρεσιών εγκαλούν τη Δημοτική Αρχή και το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ γιατί στη προσπάθεια να εξυπηρετηθούν χιλιάδες συνδημότες μας, που ακόμα χρησιμοποιούν βόθρους, προσπαθεί να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο για την έγκαιρη αποκομιδή των βοθρολυμάτων.

 

ΠΑΤΡΑ: Ολομέτωση και αποκαλυπτική επίθεση Αλεξόπουλου σε Πελετίδη – «Δώσατε τη μεταφορά λυμάτων σε ιδιώτη – Γιατί κοροϊδεύετε τους εργαζόμενους;»

 

Για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε ότι στη τελευταία συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ αποφάσισε με μεγάλη πλειοψηφία και με την ψήφο της αντιπολίτευσης (1 λευκό) να εγκρίνει την υπογραφή σύμβασης ορισμένου χρόνου για τη χρησιμοποίηση ιδιωτικού βυτίου μεγάλης χωρητικότητας, που δεν διαθέτει ο Δήμος και η ΔΕΥΑΠ , ώστε να μεταφορτώνονται τα λύματα που συγκεντρώνουν τα βυτία του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ.
Αυτή η απόφαση κρίνεται αναγκαία για να εξυπηρετείται διπλάσιος αριθμός αιτημάτων των δημοτών.
Σημειώνουμε ότι η ΔΕΥΑΠ χρεώνει τη κάθε εκκένωση με το ελάχιστο ποσό (35 έως 50 ευρώ) σε αντίθεση με τα ιδιωτικά βυτία που χρεώνουν 150 έως 200 ευρώ.
Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν εκατοντάδες αιτήσεις συνδημοτών που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα.
Είναι γνωστό ότι η Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ από την αρχή της θητείας της δρομολόγησε την κατασκευή 95 χιλιομέτρων δικτύων λυμάτων τα οποία έχουν ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή τους με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες οικογένειες να απαλλαχθούν από τους βόθρους σε αντίθεση με τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που είχαν αφήσει όλες αυτές τις περιοχές χωρίς αποχέτευση.
Ο Πατραϊκός λαός μας γνωρίζει, ξέρει ότι αξιοποιούμε και το τελευταίο ευρώ για την ικανοποίηση των δικών του και μόνο αναγκών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ