Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ζητάω επίσημα συγγνώμη από τη Μιμή Ντενίση – Ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να ζητήσει συγγνώμη δημόσια στη Μιμή Ντενίση και εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη κίνηση.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή του Alpha, «Ελένη» και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

«Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, που έχω ακούσει. Η Μιμή Ντενίση είναι ένας τόσο ολοκληρωμένος άνθρωπος, με μια συγκεκριμένη άποψη, ισχυρή άποψη για τα πράγματα, με έμπνευση και δημιουργία σε αυτό που κάνει, που ειλικρινά της βγάζω το καπέλο. Παρόλο που μας έβγαλε… το λάδι στις πρόβες, κάθε μέρα πεντάωρες πρόβες.

Η Μιμή ασχολείται με τα πάντα, με την κάθε λεπτομέρεια. Για το πώς θα είναι η τσάκιση της κουρτίνας, το τραπεζομάντηλα αν είναι στην απόλυτη ευθεία, για τον ήχο, για τα φώτα, για τη μουσική. Αυτό, αν το καλοσκεφτείς σε μια παραγωγή που είμαστε 29 ηθοποιοί και 10 τεχνικοί, είναι μια τρέλα. Και ζει και αναπνέει γι’ αυτή την παράσταση…

Και της ζητάω συγγνώμη επίσημα από την τηλεόραση γιατί στις πρόβες δεν μπορούσα ποτέ να δώσω το 100% γιατί με 15 διαφορετικά πράγματα που έκανα, ήταν το τελευταίο κομμάτι της μέρας, οπότε ήμουν σαν… ζόμπι», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.