(Βίντεο)-Τίτλοι τέλους για Πάνο Μουζουράκη-Μαρία Σολωμού: Ποια είναι η νέα σύντροφος του τραγουδιστή

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαρία Σολωμού να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γνωστός τραγουδιστής έχει προχωρήσει στη ζωή του και μάλιστα έχει ήδη συνάψει σχέση με μια άλλη γυναίκα. Στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε ακόμη ότι ο Πάνος Μουζουράκης είναι ξανά ερωτευμένος και η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά είναι η ηθοποιός Τζίνα Βαρελά.

Σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ο Πάνος Μουζουράκης με τη Τζίνα ήρθαν κοντά τους τελευταίους μήνες και, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση του, πλέον κυκλοφορούν μαζί, δείχνοντας ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα και καμία έγνοια να κρυφτούν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, Πάνος Μουζουράκης και Τζίνα Βαρελά έτρωγαν μαζί την περασμένη Κυριακή σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι. Πρώτη έφθασε η Τζίνα Βαρελά με παρέα, και ακολούθως εμφανίστηκε και ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος κάθισε για λίγο.

Σύμφωνα με το yourtipster.gr, η γνωριμία του κριτή του The Voice και της νεαρής ηθοποιού έγινε πριν από έναν χρόνο και από τότε το ζευγάρι είναι μαζί.Από την πλευρά της, η Μαρία Σολωμού, όταν είχε ερωτηθεί για το αν είναι ακόμα μαζί με τον Πάνο Μουζουράκη, δεν είχε δώσει σαφή απάντηση.

 

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Πάνου Μουζουράκη, Τζίνα Βαρελά
Η Τζίνα γεννήθηκε στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα.

Η Τζίνα Βαρελά
Η Τζίνα Βαρελά
Όταν εκείνη ήταν 10 ετών, οι γονείς της ξεκίνησαν μια μικρή εταιρεία παραγωγής και κύρια ασχολία τους ήταν τα ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας της μπήκε και εκείνη στην οικογενειακή τους εταιρεία και ασχολήθηκε με την έρευνα, την παραγωγή αλλά και την επεξεργασία του υλικού.

Μετά το τέλος του λυκείου, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ενώ έζησε και για ένα διάστημα στη Ρώμη όπου παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής και θεατρικής γραφής.

Τζίνα Βαρελά
Η Τζίνα Βαρελά μετρά αρκετές συμμετοχές σε ταινίες και σειρές:

2013 Breakfast with Jonny Wilkinson
2011 Η Πέτρα του Διαβόλου
2010 Shortland Street (TV Series)
2010 Bloodlines (TV Series)
2008 Γαμηλιο Πάρτυ
2006 Sione’s Wedding
2005 The Market (TV Series)
2005 Power Rangers (TV Series)
2002 Dark Night (TV Series)
2000 Ζήνα Η πριγκίπισσα του Πολέμου (TV Series)

Τζίνα Βαρελά πόστερ ταινίας,