Αν θέλετε την απόλυτη αποτοξίνωση, μια ειδικός της ευεξίας έχει την εναλλακτική πρόταση

Η απαλλαγή από τις τοξίνες που συσσωρεύονται στον οργανισμό είναι αποφασιστικής σημασίας για μια καλή υγεία και μια ακόμα καλύτερη καθημερινή ευεξία.

Για την αποτοξίνωση λοιπόν ο λόγος, μια θετική συνήθεια που οφείλει να γίνεται συχνά και όχι μόνο μετά από περιόδους υπερκατανάλωσης.

Αυτό μας λέει η γκουρού της ευεξίας Shannon Vaughn, προτείνοντας μια εναλλακτική πρόταση για ένα 24ωρο πρόγραμμα αποτοξίνωσης διαφορετικό από τα άλλα.

Πρωινό ξύπνημα λοιπόν στις 6:00 και κατανάλωση 1 λίτρου νερού. Λίγος πρωινός διαλογισμός μετά δεν έβλαψε κανέναν, μας λέει η Shannon.

Στις 7:00 πίνουμε ένα πράσινο τσάι, πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, και γευόμαστε το νέο superfood των αθλητών, τον ζωμό οστών (bone broth), για την απαραίτητη αναπλήρωση αμινοξέων.

Στις 8:00 γυμναζόμαστε και μετά ακολουθούμε το πρόγραμμά μας κανονικά, πίνοντας φυσικά πολύ νερό και καταφεύγοντας σε υγιεινές λύσεις γεύματος, όπως η σαλάτα με κινόα.

Το απόγευμα πίνουμε ξανά άλλο ένα τσάι, τρώμε το βραδινό μας με σαλάτα και ψημένο κοτόπουλο και πριν πάμε στο κρεβάτι μας, κάνουμε ένα ζεστό μπάνιο με άλατα θειικού μαγνησίου, το Νο 1 πρόταση για αποφόρτιση του άγχους και αναζωογόνηση του δέρματος