ΠΑΤΡΑ: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στον νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» – Διαμαρτυρία με αιτήματα

Το Δ.Σ του Σωματείου μας, μετά από σχετική ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του, που επιβεβαιώθηκε και κατά την χθεσινή συνεδρίασή του,
ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ σε νέες ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
σε συνέχεια βεβαίως των προηγούμενων, όπως το είχαμε προαναγγείλει, ΕΝΑΝΤΙΑ στην ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΕΡΕΜΕΤΗ στις εισαγγελικές αρχές, για την άσκηση του ιερού δικαιώματός μας, της ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
Συγκεκριμένα σήμερα, HΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ μας στην Δ΄ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ, προχωρήσαμε και πάλι σε ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, έξω από τα γραφεία της Διοίκησης, στις Διοικητικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου, απ΄ όπου και η συνημμένη φώτο.
Προχωρήσαμε σε ακόμη μία ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ στον ΔΙΟΙΚΗΤΗ, που ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ τις κινητοποιήσεις και την συνδικαλιστική δράση των Εργαζόμενων. Κινητοποιήσεις που σαφώς θα έχουν συνέχεια, για όσο διάστημα θα παραμένει στο Νοσοκομείο ο Κος Σερεμέτης.
Δοθείσης της ευκαιρίας να πούμε ότι και τα 13 μέλη του Δ.Σ, εκπροσωπούμενα σήμερα από τον Πρόεδρο του Σωματείου μας και τον Δικηγόρο μας, λόγω των πολλών υποχρεώσεών τους, ζήτησαν και πήραν ΠΑΡΑΤΑΣΗ της προαναφερόμενης σχετικής ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ για την 8/11/2019.
Οι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται και αύριο με την συμμετοχή μας στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΠΟΕΔΗΝ και το σχετικό ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην ΑΘΗΝΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ:
– ΔΩΡΕΑΝ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ με ΕΠΑΡΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.
– Αύξηση Μισθών και Συντάξεων.
– Ένταξη στα ΒΑΕ.
– Μονιμοποίηση εκτάκτων
– Και βεβαίως διευθέτηση του Οργανισμού του Νοσοκομείου και του Προϋπολογισμού.
– ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ του Νοσοκομείου.
– Κλίμα Δημοκρατίας επιτέλους στον χώρο δουλειάς μας.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨
ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ¨Ο ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑΣ¨