Παπαγγελόπουλος: Θα ζητήσω κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με Σαμαρά, Ράικου και Αγγελή

«Ασύστολα ψεύδη όσα λέγονται για παρεμβάσεις δικές μου ή του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση. Τι ανάγκη είχαμε στο Μαξίμου για να μας πληροφορήσει ο Κοντονής για τη δικογραφία που είχαμε… στήσει εγώ και ο Τσίπρας; Δεν στέκει αυτό» τόνισε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του ANT1 με το Νίκο Χατζηνικολάου και συμπλήρωσε:

«Έχω συνεννοηθεί με τους δικηγόρους μου και αύριο το πρωί ο Δημήτρης Τσοβόλας θα καταθέσει κάποια αιτήματα μου για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου αλλά και να αποκαλύψω τους σκευωρούς μου. Ένα από αυτά θα είναι όλοι οι ανώτατοι δικαστικοί που έχουν ασχοληθεί με υποθέσεις διαφθοράς να καταθέσουν για το αν έχω παρέμβει ποτέ. Επίσης, θα ζητήσω κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση με Σαμαρά, Ράικου και Αγγελή. Να με κοιτάνε στα μάτια και να πουν αυτά που λένε τώρα».

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης σημείωσε: «Με τις 10 κάλπες που στήθηκαν η κυβέρνηση απέδειξε πως δεν είχε πολιτικές σκοπιμότητες. Αν ήθελε να τους τσουβαλιάσει όλους θα έβαζε μια κάλπη. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξίσου θεσμικός με τον Κώστα Καραμανλή. Πότε δεν έκανε την παραμικρή παρέμβαση. Το μόνο που με ρωτούσε είναι επικαλούμενος την πείρα μου, τους χρόνους στους οποίους θα εξελιχθεί η υπόθεση. Αυτό μόνο. Δεν με άγχωσε».