Η Μέγκαν Μαρκλ ικετεύει για λύπηση: Δεν ζω, απλά επιβιώνω

Η Μέγκαν Μαρκλ παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε πόσο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα, και πόσο θα άλλαζε η ζωή της με την ένταξή της στην βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του ITV με τίτλο Ηarry & Meghan: An African Journey.

Πολλοί είχαν προβλέψει ότι για μια αμερικανίδα ηθοποιό η οποία ήταν πετυχημένη επαγγελματικά, κέρδιζε αρκετά χρήματα από τη δουλειά της και ζούσε μια έντονη ζωή με τους φίλους της στην Αμερική, το να στριμωχτεί σε ένα… χρυσό κλουβί θα ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά δεν περίμεναν ότι η έκρηξη θα ερχόταν τόσο γρήγορα.

«Δεν είχα ιδέα τι θα περνούσα»

«Όταν οι φίλοι μου στην Αμερική έμαθαν για τον Χάρι ήταν πραγματικά χαρούμενοι γιατί ήμουν κι εγώ χαρούμενη. Αλλά οι Βρετανοί φίλοι με προειδοποίησαν: “Είμαστε σίγουροι ότι είναι τέλειος. Αλλά δεν πρέπει να το κάνεις γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ θα καταστρέψουν τη ζωή σου”». Τότε δεν το κατάλαβα. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο» είπε η ίδια

Ωστόσο, εκείνη φάνηκε αποφασισμένη να το ζήσει. Φαίνεται πως δύο χρόνια αργότερα από τον αρραβώνα της η Μέγκαν έχει φτάσει στα όριά της.

«Δεν είμαι καλά» είπε ουσιαστικά στη συνέντευξή της:

«Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη, και έπειτα όταν αποκτά και ένα νεογέννητο… ακόμα περισσότερο. Όταν προσπαθεί να είναι καλή σύζυγος και μητέρα». 

«Σας ευχαριστώ που ρωτάτε, γιατί πολλοί δεν με ρώτησαν αν είμαι εντάξει», λέει και δείχνει να βουρκώνει.

Τότε ο δημοσιογράφος συνεχίζει ρωτώντας την:

«Και η απάντηση είναι ότι δεν είστε εντάξει;»,

με την Μέγκαν Μαρκλ να απαντά:

«Ναι». 

Μετά από τη σφοδρή επίθεση που δέχτηκε για τον χλιδάτο τρόπο ζωής της που δεν συνάδει με το προφίλ της βασιλικής οικογένειας, έφτασε στο άλλο άκρο: Να προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να την λυπηθεί, κάτι που πέτυχε εν μέρει αφού στο twitter υπήρξε ένα κύμα σύμπαράστασης στο πρόσωπό της μετά το ντοκιμαντέρ.

Ωστόσο, υπήρξαν και οι κακές κριτικές που την κατακεραυνώνουν επειδή απασχολεί τον κόσμο με τα «προβλήματά» της, την ώρα που εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο έχουν πραγματικά προβλήματα, πολύ πιο σοβαρά από εκείνη.

Κριτική δέχεται ακόμα και για το γεγονός ότι μαζί με τον Χάρι επέλεξαν την Αφρική, μια χώρα που μαστίζεται από πείνα και φτώχεια, για να μιλήσουν για τα σοβαρά προβλήματά τους.

Δεν αρκεί απλά να επιβιώνεις

Στην ίδια συνέντευξη, η Μαρκλ είπε επίσης ότι τα ΜΜΕ δεν είναι δίκαια απέναντί της:

 «Το μεγαλύτερο πράγμα που συνειδητοποιώ τώρα είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήταν εύκολο αλλά πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο. Και είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με αυτό». Στην ερώτηση για το αν μπορεί να αντέξει την πίεση η ίδια απάντησε ότι δεν αρκεί απλά να επιβιώνεις από κάτι, σωστά; Δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Πρέπει να περνάς καλά. Πρέπει να είσαι χαρούμενος».

Και η Μέγκαν δεν είναι χαρούμενη γιατί πίστεψε ότι θα μπορούσε να φέρει νέες συνήθειες στο παλάτι και να συνεχίσει τον τροπο ζωής της, κάτι που δεν φαίνεται να είναι πιθανό. Δεν πίστεψε ότι θα έπρεπε να αλλαξει τον εαυτό της, και δεν φαίνεται διατεθειμένη να το κάνει.

Οι απειλές του Χάρι

Ο δε Χάρι, προσπάθησε και πάλι να παρομοιάσει και πάλι τη Μέγκαν με την Νταϊάνα, προβάλλοντας τα ψυχολογικά προβλήματα που του άφησε ο θάνατος της μητέρας του.

Ουσιαστικά ο πρίγκιπας Χάρι διαμηνυσε ότι δεν θα δεχθεί το bullying από ορισμένα μέσα ενημέρωσης σε ένα παιχνίδι που σκότωσε τη μητέρα του. Με κάποιους να σκέφτονται γιατί δεν είχε μιλήσει τόσο καιρό για τα ψυχολογικά του προβλήματα και τα «χρησιμοποιεί» τώρα…

Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ζήσει με την σύζυγό του εκτός Αγγλίας μια μέρα, ενώ άφησε αιχμές για τη φημολογούμενη κόντρα με τον αδελφό του, με τον οποίο παραδέχτηκε ότι δεν είναι και τόσο κοντά.

Δείτε παρακάτω πόσο ευτυχισμένοι ήταν πριν από δύο χρόνια, στην πρώτη τους συνέντευξη πριν μπουν στα… βαθιά.

Φωτογραφίες: Reuters

thetoc.gr