ΑΧΑΪΑ: Βραβείο “Best New Dx Innovation” για την Πατρινή εταιρία “WE FIX IT Digital Agency”

Η δουλειά της εταιρίας WE FIX IT για το Developer Portal της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, απέσπασε ένα πολύ σημαντικό βραβείο για την χώρα και την πόλη της Πάτρας στον τομέα της καινοτομίας της τεχνολογίας, σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου με τα developer portal τους.

Το βραβείο, Best New Dx (Developer Experience) Innovation, του παγκοσμίου φήμης οργανισμού Dev Portal Awards, βραβεύει developer portals από όλο τον κόσμο. Kάθε χρόνο συμμετέχουν εταιρίες και οργανισμοί παγκοσμίου φήμης, όπως η Visa, η Mercedes-Benz, η Tom Tom και πολλές άλλες.

Το WE FIX IT συνεργάστηκε με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος δημιουργώντας την διαδικτυακή εφαρμογή του developer portal της Τράπεζας. Το developer portal είναι ένας διαδικτυακός τόπος για προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν εφαρμογές οι οποίες χρησιμοποιούν τα συστήματα της τράπεζας. Εκεί οι προγραμματιστές μπορούν να δουν παραδείγματα και οδηγίες κώδικα, να φτιάξουν δοκιμαστικές εφαρμογές και να πραγματοποιήσουν διάφορες δοκιμές και άλλες λειτουργίες.

Η Εταιρία WE FIX IT, ξεκίνησε στην Πάτρα, δραστηριοποιείται στον κλάδο του διαδικτύου και του digital marketing από το 2013 και έχει συνεργαστεί με γνωστές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τοπικά αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ιστοσελίδες, διαδικτυακές εφαρμογές και διαδικτυακή προβολή (digital marketing).