(Φωτο)-Αγρίνιο: Συνελήφθη καλλιεργητής ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, με συνδρομή των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Αγρινίου, ένας 38χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και αντίσταση.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας στοιχεία, μετέβησαν σε περιοχή του Αγρινίου, όπου εντόπισαν τον δράστη να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μεταξύ τεχνητών λιμνών, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το ύψος του οποίου έφτανε περίπου τα τρία μέτρα, ενώ επιπλέον βρήκαν ακόμη τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης που είχε περισυνελλέξει πρόσφατα.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον 38χρονο μέσα στο χώρο της φυτείας, ενώ ο τελευταίος προέβαλλε αντίσταση στους αστυνομικούς απωθώντας τους με τα άκρα του.
Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ένα αυτοσχέδιο δέμα, που περιείχε κάνναβη, συνολικού βάρους (10) κιλών και (610) γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνα που ακολούθησε γύρω από τις τεχνητές λίμνες και σε κοντινό στάβλο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη τα εξής :
• (14) κιλά και (166) γραμμάρια κάνναβης,
• (1.694) γραμμάρια λαθραίου καπνού και
• Διάφορα αγροτικά εργαλεία
Από τον έλεγχο των στοιχείων του δράστη προέκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην Χώρα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.