Στο πλευρό του Παναγιώτη – Ραφαήλ στέκεται και η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή δεν γινόταν να μείνει μακριά από το κύμα συμπαράστασης τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ Γλωσσιώτη. Ετσι λοιπόν, με αφορμή την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει, οι «κοκκινόμαυροι» πήραν την απόφαση να διοργανώσουν σήμερα ένα φιλικό φιλαθρωπικού χαρακτήρα με αντίπαλο την Κ-19 του συλλόγου (γηπ. Παναχαϊκής, 3 μ.μ.).
Εκεί, θα υπάρχουν κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης στη ενδεικτική τιμή των 3 ευρώ, έτσι ώστε όποιος επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ για να ταξιδέψει στην Αμερική, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για την σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. Ολα τα έσοδα από το φιλικό θα κατατεθούν το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας στους λογαριασμούς που έχει δώσει στη δημοσιότητα η οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ.
Σ’ αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και η ΕΠΣΑ, η οποία έπειτα από απόφαση του προέδρου της Αγγελου Δανιήλ, θα διαθέσει χωρίς αμοιβή διαιτητές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
«Ολοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Ας βοηθήσουμε την προσπάθεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ και ας γίνουμε οι ήρωες του, βοηθώντας έστω και λίγο έτσι ώστε να γίνει πραγματικότητα το ταξίδι σωτηρίας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Παναχαϊκής.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ
Η ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ
Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Φούτμπολ Λιγκ αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.
Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.
«Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας», αναφέρει η ανακοίνωση.