ΠΑΤΡΑ: Ο Διονύσης Σχοινάς, απόψε, στο Apotheosis Stage – Σε συνεργασία με την Harris The Events

Λίγους μόλις μήνες μετά την περασμένη του εμφάνιση στην Πάτρα, καταφθάνει και πάλι ο ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς ανανεωμένος, γεμάτος ενέργεια και κέφι για να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει την Πατρινή νεολαία και όχι μόνο., ο Διονύσης Σχοινάς θα εμφανιστεί live αυτό το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 σε ένα μουσικό event όπου μαζί του θα είναι και ο Κώστας Λαινάς.

 

Ο 50χρονος τραγουδιστής που είναι και σύζυγος της Καίτης Γαρμπή, πρωτοξεχώρισε στα μέσα του ’90 κάνοντας μεγάλες επιτυχίες όπως το «Μου ταιριάζεις» ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δριμύτερος με πολύ μεγάλα σουξέ όπως «Το καλοκαίρι», «Το πάρτι μας» σε μουσική Φοίβου, κ.α.

 

Τα τραγούδια του Διονύση Σχοινά μαζί με το νεανικό του look, την απίστευτη ενέργεια του και το κέφι του απογειώνουν κάθε live μουσική εμφάνιση του!

 

Το Apotheosis Stage,λοιπόν σε συνεργασία με την Harris The Events και τον Χάρη Παναγόπουλο και ο Διονύσης Σχοινάς(με όλο το σχήμα του από Αθήνα) μας προσκαλούν σε ένα μεγάλο πάρτυ αυτό το Σάββατο 19.10.19 και μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά!
Μας έχουν συνηθίσει σε μοντέρνα και πρωτοποριακά πράγματα.
Apotheosis stage : Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1

 

Τιμή εισόδου: 10ε/1ποτό

 

Τηλ. κρατήσεων:2614 003080,6937 144 344

 

ΚΑΡΙΕΡΑ
Η καριέρα του Διονύση Σχοινά ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, αφού πρώτα έκανε μαθήματα ορθοφωνίας και θεωρίας της μουσικής στο ωδείο του Κώστα Κλάββα. Μέχρι να ανέβει στις μεγάλες πίστες των νυχτερινών μαγαζιών της Αθήνας, ο Διονύσης Σχοινάς δούλεψε εντατικά και με πάθος, προκειμένου να κατακτήσει τις καρδιές όλων μας. Η μεγάλη επιτυχία ήρθε στα 25 του όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ με τίτλο «Πρώτη αγάπη», ο οποίος αγαπήθηκε από όλους, καθώς περιείχε πολλά σουξέ που ακούγονται ακόμα και σήμερα σε όλα τα νυχτερινά κέντρα, τα κλαμπάκια και φυσικά από τα ραδιόφωνα που αγαπούν την ελληνική μουσική. Έπειτα από δύο χρόνια, ο Διονύσης Σχοινάς κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο του, με τίτλο «Σ’αγαπώ», ο οποίος περιείχε πραγματικά σουξέ-διαμάντια, ενώ το 1997 βγήκε και ο τρίτος δίσκος του «Δημόσια Συγγνώμη». Φυσικά, ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία έκανε ο δίσκος του Διονύση Σχοινά που κυκλοφόρησε το 1998 και έφερε τις υπογραφές δύο μεγάλων δημιουργών, του Γιώργου Θεοφάνους και της Εύης Δρούτσα, με τίτλο «Τι σου ζήτησα». Δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2000, ο Διονύσης Σχοινάς κάνει ακόμα μια μεγάλη επιτυχία με τον δίσκο, που αυτή τη φορά φέρει την υπογραφεί του Φοίβου, ο οποίος τιτλοφορούνταν «Μου ταιριάζεις». Ο Διονύσης Σχοινάς μπορεί να έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες, όμως η μεγαλύτερη του είναι η οικογένειά του, η οποία είναι δεμένη και αγαπημένη. Πριν από περίπου 18 χρόνια δέθηκε με τα δεσμά του γάμου με την ταλαντούχα Καίτη Γαρμπή, με την οποία απέκτησαν έναν πανέμορφο γιο. Ο γιός τους είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο στη ζωή των δύο καλλιτεχνών και πώς να μην είναι άλλωστε, αφού έχει αλλάξει τη ζωή τους, κάνοντάς την ομορφότερη.

 

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
1994 ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ο πρώτος μου δίσκος και η πρώτη μου συνεργασία με το Φοίβο και τον αγαπημένο μου φίλο Παύλο Ασημακόπουλο.
1996 Σ’ ΑΓΑΠΩ σε τραγούδια του Φοίβου ,του Παύλου, μ’ ένα δώρο του Κώστα Τουρνά κι εμένα να να πειραματίζομαι στη σύνθεση και στο στίχο και να γράφω το ομότιτλο τραγούδι.
1997 Ο γάμος μου με τη Καίτη και η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ του Γιάννη Καραλή.
1998 ΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ Γ. Θεοφάνους – Εύη Δρούτσα με ένα τραγούδι δώρο του Αντώνη Βαρδή και της Γιούλης Γεωργίου.
1999 Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ !!!
2000 ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙΣ γράφει ο Φοίβος και γίνεται δύο φορές πλατινένιο. Να είσαι καλά φίλε … να είσαι καλά !!!
2001 CD SINGLE ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ από τον φίλο μου Τάκη Δαμάσχη (C-REAL) κι ένα ολοκαίνουργιο συμβόλαιο με τη NITRO MUSIC.
2002 TA ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με τραγούδια δώρα από καλούς φίλους όπως ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ – ΤΑΚΗΣ ΔΑΜΑΣΧΗΣ – ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗΣ – ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΛΙΩΤΑΚΗΣ – ΣΟΛΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ – Κ. ΠΑΝΤΖΗΣ.
2003 ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ υπογράφω με την UNIVERSAL MUSIC και κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα. Να ερμηνεύσω τραγούδια που είχαν ειπωθεί μόνο από γυναικείες φωνές. Το χρώσταγα στους φίλους μου και σε μένα. Ευχαριστώ όλους τους δημιουργούς αυτού του δίσκου – συνθέτες – στιχουργούς- που μου επέτρεψαν να αγγίξω τα τραγούδια τους. Καθώς και τις “μεγάλες” κυρίες που τα τραγούδησαν και τα αγάπησα από αυτές. ( Κύριε Χάρη Ανδρεάδη σας ευχαριστώ για όλα ! Σας αγαπώ τόσο πολύ !!! ).
2004 ΠΑΛΙ ΕΔΩ μια παραγωγή του φίλου μου Τόνυ Κονταξάκη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασίλη Σαλέα για την συμμετοχή του και σε όλα τα φιλαράκια για τα τραγούδια που μου έδωσαν .
2005 CD SINGLE ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΧΟΙΝΑΣ σε τραγούδια του Βασίλη Δήμα. Τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω για τα τραγούδια του. Μεγάλο ταλέντο ο πιτσιρίκος !!!
2006 ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΝΩ όλα τα τραγούδια του Βασίλη Δήμα. Ντουέτο με το γιό μου και ντουέτο με τον αδερφό μου Γιώργο Αλκαίο. Οικογενειακή υπόθεση δηλαδή !!!
2008 Με τον Γιώργο Αλκαίο κάνουμε το μεγαλύτερο όνειρο μας πραγματικότητα! Δημιουργήσαμε τον Νοέμβριο του 2008 την FRIENDS MUSIC FACTORY εταιρεία παραγωγής έντυπου υλικού, ήχου και εικόνας.
2009 Υ.Γ Σ’ ΑΓΑΠΩ από την FRIENDS MUSIC FACTORY με τραγούδια από friends όπως Β. ΔΗΜΑΣ, Γ. ΑΛΚΑΙΟΣ , Α. ΣΚΟΚΟΣ , Ν. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ , ΥΔΩΡ, Μ. ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ .Σας ευχαριστώ πολύ φιλαράκια μου…
2010 – 2011 Dome στην Πολιτεία παρέα με τον Κώστα Λαινά unplugged μόνο με το πιάνο και τη κιθάρα…Κι εδώ αλλάζουν όλα !!! Κώστα μου , αδερφέ μου , σ ‘ ευχαριστώ για όλα !!!
2011 – 2012 Doors Κολωνάκι μια απίστευτη χρονιά που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου … όσοι ήταν εκεί ξέρουν πολύ καλά τι εννοώ…!
2012 – 2013 Doors Κολωνάκι και 4711 Μύκονος.
2013 DIGITAL SINGLE – ΜΥΚΟΝΟΣ σε μουσική του φίλου μου Κώστα Μηλιωτάκη και στίχοι του ΔημήτρηTσάφα .
2013 – 2014 4711 Κολωνάκι και 4711 Μύκονος .
DIGITAL SINGLE – ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ και ξανά πάλι στη ζωή μου ο αγαπημένος μου Φοίβος και η Spicy Music.
2014 – 2015 4711 ( Αυτοκίνηση ) DIGITAL SINGLE – ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Μουσική – Στίχοι: Φοίβος.
2015 – 2016 4711 ( Palais Royal ) DIGITAL SINGLE – 15 ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ Μουσική – Στίχοι: Φοίβος.
2016 DIGITAL SINGLE – ΑΠΟΜΙΜΗΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Μουσική – Στίχοι: Φοίβος.
2016 – 2017 4711 ( Palais Royal ) DIGITAL SINGLE – 4 ΕΠΟΧΕΣ Μουσική – Φοίβος, Στίχοι – Ελένη Γιαννατσούλια.
2017 DIGITAL SINGLE – ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ Μουσική – Στίχοι: Φοίβος
2017 – 2018 4711 ( Palais Royal )
2018 DIGITAL SINGLE – ΕΔΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Μουσική – Στίχοι: Φοίβος
2018 – 2019 Akanthus Stage ( Vox )
2019 DIGITAL SINGLE – ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ Μουσική – Στίχοι: Φοίβος