ΠΑΤΡΑ: Η τοπική ΕΛ.ΑΣ στηρίζει την ανάδειξη του Ολυμπιακού Ύμνου ως Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά

Σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα έγινε η συνάντηση-ενημέρωση του Προέδρου του Συλλόγου Καλών Τεχνών «Κωστής Παλαμάς» καθηγητή, Μαλιά Θεόδωρου με την ηγεσία των Διευθύνσεων Δυτικής Ελλάδος και Αχαΐας.

Παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδος, Υποστράτηγου κου.Νικόλαου Σπανουδάκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταχίαρχου κου.Γεώργιου Μιχαλόπουλου, του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και του Αστυνόμου Γεώργιου Κουρλέση, ο κος. Μαλλιάς Θεόδωρος επεξήγησε την σπουδαιότητα της ανάδειξης του Ολυμπιακού ύμνου ως Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά όχι μόνον για την Πόλη μας την Δυτική Ελλάδα αλλά και για την Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά.

Οι Διευθυντές διαβεβαίωσαν για την αμέριστη υποστήριξη τους στην μεγάλη αυτή προσπάθεια και συγκινημένοι παρέλαβαν από τον συγγραφέα Θεόδωρο Μαλλιά την πολυτελή, δίγλωσση επετειακή αφιέρωση του γνωστού βιβλίου-λευκώματος το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, βασικό κριτήριο για την UNESCO στην επίτευξη του στόχου ανάδειξης.