ΠΑΤΡΑ: Η «Ποιητική Συντρόφια» και το 15νθήμερο του Οκτωβρίου στο «Σπίτι του Παλαμά»

Η «Ποιητική Συντρόφια», μια ομάδα φίλων που αγαπούν την ποίηση, ήδη έκλεισε ένα χρόνο ζωής που οργανώνει ανά 15-θήμερο τις συναντήσεις της στο «Σπίτι του Παλαμά».
Με πρωτοβουλία του ποιητή – δοκιμιογράφου Σωτήρη Νικολακόπουλου και του ποιητή καπετά – Γιώργου Σπηλιώτη, οι οποίοι μετέφεραν την πολυετή εμπειρία τους από Αθήνα και Κεφαλονιά αντίστοιχα, οργανώσανε ποιητικά βραδινά με συμπολίτες μας που γράφουν ποιήματα και αγαπούν την ποίηση γενικότερα. Στις συναντήσεις της συντροφιάς απαγγέλλονται και σχολιάζονται ποιήματα των μετεχόντων και άλλων ποιητών. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι συμμετέχουν και αρκετοί οι οποίοι για προσωπικούς λόγους κρατούσαν ως τώρα κλειδωμένα στα συρτάρια τους τα ποιήματά τους. Η συντροφιά, ύστερα από κάποιες μεταστεγάσεις φιλοξενείται στον καταλληλότερο χώρο, στο σπίτι του εθνικού μας ποιητή.
Γι’ αυτό και η «Ποιητική Συντρόφια» ευχαριστεί θερμά τους υπεύθυνους και ειδικότερα το μέλος του ΔΣ κυρία Σοφία Στεφανοπούλου, της «Στέγης Γραμμάτων ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» και ελπίζει και σε ευρύτερη συνεργασία μαζί της.