Ο Κωστής Χατζηδάκης στην εκπομπή Πολιτική Γυμναστική του Νίκου Ξανάλατου στο Σκαι 89, 4

Απαντήσεις αλλά και αποκαλύψεις για τις συμβάσεις με τις εταιρείες εξόρυξης υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, έδωσε μιλώντας ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης στον Σκαι Πάτρας 89,4 και την εκπομπή Πολιτική Γυμναστική του Νίκου Ξανάλατου.

Ο κος Χατζηδάκης εξέφρασε την έκπληξη του για τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη του σε τοπικό κανάλι ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας ότι η σύμβαση ήρθε προς κύρωση στην Βουλή ακριβώς όπως την είχε ετοιμάσει και υπογράψει ο Σύριζα.

Μάλιστα ο κος Χατζηδάκης είπε χαρακτηριστικά, ότι δεν μπορεί να καταλάβει πότε ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σύριζα είναι εναντίον των ιδιωτικών εταιρειών, όταν ετοίμαζε συμφωνίες επι των ημερών του σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο με μια Ισπανική και μια Ελληνική εταιρεία, η τώρα που κυβέρνηση είναι η Ν.Δ?

Αναφερόμενος στις ενστάσεις που εξέφρασε ο πρόεδρος του Σύριζα για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε σχέση με την κλιματική αλλαγή, ο Υπουργός αναρωτήθηκε, τι άλλαξε μέσα σε τρεις μήνες από την υπογραφή των συμβάσεων από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Ακούστε το απόσπασμα της συνέντευξης