Σκουρλέτης: Ήμασταν νέοι κι άπειροι το 2015 -Τα βάλαμε με τα θηρία

«Δεν είχαμε ποτέ σχέδιο για δραχμή. Ο Στουρνάρας λέει ψέματα. Ο Σόιμπλε είχε σχέδιο για Grexit». Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Πάνος Σκουρλέτης, διαψεύδοντας έτσι τους ισχυρισμούς του διοικητή της ΤτΕ περί αιτήματος της Ελλάδας στη Ρωσία προκειμένου να τυπωθούν δραχμές.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα τονίζοντας ότι έχει πει πολλά ψέματα και στόχος του είναι να παίζει πολιτικό ρόλο.

Σε ερώτηση που του έγινε εάν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της χώρας του 2015, ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε μεταξύ άλλων: «Ημασταν νέοι κι άπειροι, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείξαμε πως κάναμε αυτά που έπρεπε για τη χώρα. Τα βάλαμε με τα θηρία».
Για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ

Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «Κομανέτσι», υποστηρίζοντας ακόμη πως οι πρώην οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο ΣΥΡΙΖΑ και από τον ίδιο. Επίσης, υπερασπίστηκε την επιλογή της παράταξής του να συγκυβερνήσει με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, διερωτώμενος: «Τι ήταν ο κ. Καμμένος, κανένας χρυσαυγίτης και δεν έπρεπε να συνεργαστούμε;».

Τέλος, σχετικά με το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, ο κ. Σκουρλέτης άσκησε σκληρή κριτική, χαρακτηρίζοντάς το «νομοσχέδιο-κουρελού» στο οποίο «κάθε άρθρο είναι και ένα ανεξόφλητο γραμμάτιο».