ΠΑΤΡΑ: Στην τελική ευθεία με δωρεά μαλλιών για το 7ο Pink the City

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα πια, για το 7ο Pink the City, τη μεγάλη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες συμμετοχές.
Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας επιφυλάσσει νέα δρώμενα και εκπλήξεις στο κοινό, στο πλαίσιο του καθιερωμένου συμβολικού περιπάτου. Η πίστη, όμως, στις αγαστές συνεργασίες και στην οικοδόμηση σχέσεων αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης διατηρεί κάποιες αξίες σταθερές. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη γνωστή και αγαπητή στο κοινό, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Χριστίνα Λαμπίρη στις σκηνές των Υψηλών Αλωνίων και του Μόλου της Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.
Koralia hair and beauty
Σήμερα μετά τις 15:00 το γνωστό κομμωτήριο της πόλης Koralia hair and beauty (Διεύθυνση Αγ. Ανδρέου 119) ανοίγει τις πόρτες του για όποιο παιδάκι θέλει να δωρίσει τα μαλλιά του για να δημιουργηθούν περούκες για τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού.
Oλη η φροντίδα που θα παράσχει η ομάδα του κομμωτηρίου θα είναι δωρεάν ενώ επιπλέον θα υπάρχει διασκέδαση για τους μικρούς φίλους με μπαλόνια, μουσική και δωράκια. Τα κουρέματα θα γίνονται κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 2610 343442. Επίσης στο κατάστημα θα διατίθενται προς πώληση και τα μπλουζάκια συμμετοχής στο pink the city.