Μέσι: «Το σώμα μου θα πει πότε θα σταματήσω»

Ο Λιονέλ Μέσι πρόσθεσε ένα ακόμη βραβείο στην πλούσια συλλογή του, καθώς του απονεμήθηκε το «χρυσό παπούτσι», για την ανάδειξή του ως κορυφαίος σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων της σεζόν 2018-19, για έκτη φορά στην καριέρα του.

Ο Αργεντινός σταρ της Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στο ισπανικό πρωτάθλημα με 36 γκολ και σε σημερινή του συνέντευξη στην αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, «Marca», μίλησε για το πότε σκέφτεται ν’ αποσυρθεί από τα γήπεδα.

«Νομίζω πως ο κάθε παίκτης Καταλαβαίνει πόσο καιρό μπορεί να συνεχίσει. Θα το ανακαλύψω στη συνέχεια. Εγώ ο ίδιος θα είμαι ο πρώτος που θα πει ότι έφτασα μέχρι εδώ και δεν μπορώ να συνεχίσω, ή ότι νιώθω καλά για να συνεχίσω. Θα το ανακαλύψω τα επόμενα χρόνια», τόνισε ο διάσημος Αργεντινός άσος και συμπλήρωσε:

«Είναι δύσκολο γιατί στο μυαλό σου νομίζεις ότι είσαι 25 και ότι μπορείς να κάνεις το ίδιο συνεχώς. Το σώμα, όμως, είναι αυτό που κυριαρχεί και κάποιες φορές πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός από πριν. Είναι μία διαδικασία να το συνειδητοποιήσεις και να προετοιμαστείς διαφορετικά για προπονήσεις και αγώνες. Το σώμα του καθενός λέει την αλήθεια και αυτό σου λέει πότε να σταματήσεις».