Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Σπούδαζα και ταυτόχρονα έβοσκα γίδια και τυροκομούσα

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από την μεγάλη αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από τον ρόλο του Λάμπρου στις «Άγριες Μέλισσες» έδωσε ο γοητευτικός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε πως ήταν ο πρώτος ηθοποιός από τους 600 που πέρασαν από το casting για τις «Άγριες Μέλισσες».

«Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις, πιστεύω πως όλα τα πράγματα έχουν ένα σκοπό. Με τη Μαρία Κίτσου, είχαμε αυτή τη σπίθα παρόλο που δεν γνωριζόμασταν από πριν» πρόσθεσε.

Μιλώντας για τον ρόλο του, ο τηλεοπτικός Λάμπρος είπε πως είναι ένας καταπιεσμένος χαρακτήρας και για αυτό είναι ένας ρόλος πρόκληση. «Η οικογένεια του, του έμαθε να μην αντιδρά» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ξενυχτάω μέχρι τις 5 το πρωί διαβάζοντας τα σενάρια για να δω τι θα γίνει παρακάτω» είπε μεταξύ άλλων, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και τη συνέχεια της σειράς λέγοντας πως θα δώσει ένα φιλί με την «Ελένη» σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησε και για τα προηγούμενα χρόνια της ζωής του, όπου δούλευε στα χωράφια για να βοηθήσει την οικογένεια του.

Οι παππούδες μου είχαν γίδια, και κάποια στιγμή αργότερα για βιοποριστικούς λόγους αποκτήσαμε κι εμείς, η δική μου οικογένεια. Πήγαινα κανονικά, έβοσκα τα γίδια και τυροκομούσα.

«Έχω μεγαλώσει σε αγροτική οικογένεια. Όποτε χρειαζόταν, έβοσκα γίδια και τυροκομούσα. Πάντα όμως ένιωθα ότι κάτι δεν κάνω καλά με τη ζωή μου. Ενώ σπούδαζα πίστευα ότι δεν είναι αυτό που ήθελα να κάνω. Τελικά κατάλαβα τι ήθελα όταν είδα τυχαία μια παράσταση στο Ρωμαϊκό Ωδείο στην Πάτρα. Επεσα πάνω σε μια παράσταση, τον Θάνατο του Εμποράκου και από τότε κατάλαβα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου». 

Παράλληλα, είπε ότι πριν πάει φαντάρος τραγουδούσε επαγγελματικά, άνοιγα το πρώτο πρόγραμμα στα μπουζούκια» τόνισε.

Τέλος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος παραδέχθηκε πως είναι μόνος του αυτή την περίοδο αφού δεν διαθέτει και τον απαραίτητο χρόνο ώστε να υποστηρίξει μία σχέση και δώσει την πρέπουσα σημασία, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για την τηλεοπτική συνύπαρξη και με την Κάτια Δανδουλάκη που σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της στη σειρά υποδυόμενη την Αννέτ.

Εκτός από τις Άγριες Μέλισσες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης-Τα θέλω όλα» στο Παλλάς, όπου ενσαρκώνει τον ρόλο του Αλέξανδρου Ωνάση.

Φωτο: Άγριες μέλισσες, ndp

thetoc.gr