Big Brother: Επιστρέφει επίσημα στην ελληνική τηλεόραση

Ένα ριάλιτι από τα παλιά επιστρέφει την ελληνική τηλεόραση και μάλιστα δεν είναι κάποιο τυχαίο αλλά το πρώτο προβλήθηκε ποτέ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, από την συχνότητα του ANT1 τότε με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το Big Brother!

Τα δικαιώματα εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ και δεν αποκλείεται το πρόγραμμα να βγει στον αέρα στις αρχές του 2020. “Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του. Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα. Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού.

Το τελευταίο κανάλι που είχε προβάλει πάντως το Big Brother στην Ελλάδα, ήταν ο Alpha το 2010 με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Τότε το show ξεκίνησε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 και έληξε την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011.