ΠΑΤΡΑ: Το ΚΚΕ για την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα – «Προσπάθεια εξαπάτησης του λαού για άλλη μια φορά»

Να βρει συνενόχους στην προσπάθεια εξαπάτησης του λαού για άλλη μια φορά προσπάθησε με τη διήμερη επίσκεψή του, ο Αλ. Τσίπρας.
Δεν είπε λέξη για τα μεγάλα προβλήματα του λαού και στο Νομό, όπως:
-Για την Πάτρα των δεκάδων χιλιάδων ανέργων, κακοπληρωμένων και «ελαστικά» εργαζομένων, των μικρομεσαίων αυτοαπασχολούμενων που προσπαθούν να γλιτώσουν από των ορυμαγδό των χρεών και των φόρων.
-Για τα εκατοντάδες κομμένα ρεύματα στα λαϊκά σπίτια και νοικοκυριά.
-Για τα τεράστια προβλήματα στην Υγεία με τις ελλείψεις στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Αχαΐας, που κοστίζουν ακόμη και ζωές.
-Για τα προβλήματα της φτωχής αγροτιάς, που και η Κυβέρνησή του μεγάλωσε από την εφαρμογή της ΚΑΠ.
-Για τα «σούρτα – φέρτα» του Αμερικανού πρέσβη που και επί δικής του πρωθυπουργίας του έστρωνε το δρόμο.
-Για τον Άραξο και την πρόθεση των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ να αποθηκευτούν εκεί πυρηνικά όπλα, βάζοντας και την περιοχή μας στο στόχαστρο των επικίνδυνων ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών.
Ζήτησε να εγκλωβιστεί ο λαός της Αχαΐας στις δικές του αντιλαϊκές προτάσεις, καλώντας σε μαζικές εγγραφές στο ΣΥΡΙΖΑ… ηλεκτρονικώς! Έταξε δικαιοσύνη μόλις ο λαός του ξαναδώσει εντολή διακυβέρνησης της χώρας.
Είπε, ανάμεσα στα άλλα, “να συνθέσουμε δημιουργικά το πρόγραμμα της προοδευτικής διακυβέρνησης”. Ο λαός και η νεολαία της Αχαΐας δεν πρέπει να έχουν καμία εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα ο λαϊκός κόσμος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, όσοι αισθάνονται αριστεροί και έχουν ιδανικά και αξίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το καπιταλιστικό σύστημα, το ΝΑΤΟ, την ΕΕ, τις Βάσεις. Αυτά στηρίζει και η κυβέρνηση της ΝΔ.
Καλούμε τα λαϊκά στρώματα να πιάσουν το κοινό νήμα του αγώνα με το ΚΚΕ. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αναμονής και πειραμάτων.

Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ