ΠΑΤΡΑ: Αύριο, η παράσταση των Χορευτικών Ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων

Η παράσταση των χορευτικών ομάδων του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών,που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την 11η Ιουλίου 2019 στο χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών, αναβάλλεται σε συμμόρφωση με την από 29/05/2019 απόφαση του αρμόδιου τμήματος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας.
Ειδικότερα, όπως προβλέπεται από την υπ’ αριθ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΑΠΚ/ΕΦΑΑΧΑ/282948/201459/3651/ 29-05-2019 απόφαση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας, που έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους φορείς στους οποίους παραχωρήθηκε ο χώρος του Ρωμαϊκού Ωδείου Πατρών, απαγορεύονται οι παιδικές συμμετοχές στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον αρχαιολογικό χώρο.
Ζητώντας συγνώμη για την αναστάτωση και ευχαριστώντας θερμά για την κατανόηση τα μέλη των χορευτικών ομάδων ενηλίκων, εφήβων και παιδιών, τους γονείς και τους φίλους του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, ανακοινώνουμε ότι η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την 18η Οκτωβρίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνεδριακού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών. Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης.