ΠΑΤΡΑ: Εντυπωσίασε η Camari στο 1ο Patras Street Food Festival

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε, η πατρινή ποτοποιία Camari, στήριξε ένθερμα την διοργάνωση του 1ου Patras Street Food Festival, με στόχο να υποστηρίξει πρωτοβουλίες που ενισχύουν την ανάπτυξη και εξωστρέφεια της πόλης.
Όπως δήλωσαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας: «Με μεγάλη χαρά ανταποκριθήκαμε και εμείς με την σειρά μας στο κάλεσμα αυτής της γιορτής της πόλης, με στόχο να υποστηρίξουμε άλλη μια σημαντική εκδήλωση όπου θα αποτελέσει κίνητρο ανάπτυξης της πόλης, προσελκύοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών εντός αλλά και εκτός Πάτρας. Συμμετείχαμε ενεργά σε αυτήν την προσπάθεια, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και για αυτό αξίζουν και θέλουμε και εμείς με την σειρά μας να στείλουμε θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, όπου με μεράκι και σεβασμό στον επισκέπτη, απέδειξαν ότι όταν υπάρχει πάθος και στόχο για το καλύτερο αποτέλεσμα η επιτυχία είναι δεδομένη. Ο κόσμος αγκάλιασε το φεστιβάλ και αναμένουμε ήδη το επόμενο! Συγχαρητήρια και πάλι για την άρτια διοργάνωση!».
Όσον αφορά την παρουσία της Camari στο φεστιβάλ, ήταν πράγματι εντυπωσιακό το πόσοι επισκέπτες σταμάτησαν να φωτογραφίσουν αλλά και να βγουν και οι ίδιοι φωτογραφία με τον πρωτότυπο διάκοσμο, που έστησαν οι ιδιοκτήτες της πατρινής ποτοποιίας, παρόλες τις καιρικές αντιξοότητες.
Πλήθος κόσμου ανέβασε την φωτογραφία του στα social media, και με αυτό τον τρόπο κατάφερε η πατρινή ποτοποιία να δώσει δυναμικό παρόν και να αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των χιλιάδων επισκεπτών που επισκέφτηκαν το Patras Street Food! Εναρμονισμένοι με τον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο όπου πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ, δεν ήταν τυχαίο ότι κέρδισαν τις εντυπώσεις!