Εκνευριστική, αγενής και απαράδεκτη η Ζενεβιέβ: Την “έκραξε” ο Μπράτης

Την περασμένη σεζόν του GNTM οι τηλεθεατές λάτρεψαν την Ζενεβιέβ, με το καυστικό της χιούμορ, την έτοιμη ατάκα της και την πληθωρική προσωπικότητά της.

Φέτος, ωστόσο, φαίνεται πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Η περσινή δημοφιλία της μαλλον της έκανε κακό και φέτος το έχει παρακάνει.

Στο χθεσινό επεισόδιο, δεν σταμάτησε να ειρωνεύεται και να «γκρεμίζει» την ψυχολογία των διαγωνιζόμενων, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου προσπαθούσε να το μαζέψει.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης που έκαναν οι παίκτριες, ο Μπράτης δεν άντεξε και της την είπε, όταν η Ζενεβιέβ πρότεινε να στέλνουν τις χειρότερες φωτογραφίες κάθε κοριτσιού στο σπίτι για να ξυπνάνε και να κοιμούνται και να βλέπουν τον χειρότερο εαυτό τους.

Και τότε ο Μπράτης της απάντησε: Όλο φαεινές ιδέες είσαι ρε παιδί μου. Πραγματικά έχει δίκιο η Έλενα που τσακώνεται όλη την ώρα μαζί σου. Μα πώς θα δώσεις ένα drive (ένα κίνητρο) σε αυτά τα κορίτσια αν όλη την ώρα τους τη λες; Το όμορφο πρέπει να τους δίνεις όχι το άσχημο. 

Δείτε το απόσπασμα:

Στην τελική φάση του χθεσινού επεισοδίου, πολλές παίκτριες τόλμησαν να πουν ότι η Ζενεβιέβ δεν τις βοηθούσε αλλά τις αποσυντόνιζε και τους έριχνε την ψυχολογία.

Κάτι που οι κριτές δεν δέχτηκαν, τονίζοντας ότι η Ζενεβιέβ είναι εκεί για να σε βοηθά τα κορίτσια.

thetoc.gr