(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Στην Πάτρα, σήμερα, ο τ. πρωθυπουργός Αλ.Τσίπρας – Επίθεση σε Μητσοτάκη, με «όπλα» Νομική, Τρένο και Αυτοκινητόδρομο

Περιοδεία στην Αχαΐα πραγματοποιεί σήμερα, για δεύτερη μέρα , σήμερα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, «στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε χθες  Ακράτα, Αίγιο, Σκιαδά Τριταίας ενώ τελευταίος σταθμός της της περιοδείας του θα είναι η Πάτρα.

(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Η ανδιοργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο επίκεντρο της περιοδείας Τσίπρα στην Αιγιάλεια – Αύριο στην Πάτρα για επισκέψεις

Το βάρος θα πέσει  στο θέμα της Νομικής Σχολής και την κατάργηση του αυτοδιοίκητου στο ΚΕΘΕΑ,.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ξεκινήσει το πρωί στην Πάτρα απ’ όπου, μετά από ενδιάμεση στάση στην Κάτω Αχαΐα, θα γίνει το βράδυ και το κλείσιμο του διημέρου της περιοδείας του.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι στις 10:30 το πρωί σήμερα στα γραφεία του ΚΕΘΕΑ στην πλατεία Ελευθερίας και θα μιλήσει με τους εργαζομένους ,οι οποίοι κινητοποιούνται μάλιστα σε όλη τη χώρα. Καταγγέλλοντας ότι με το νέο θεσμικό πλαίσιο που υιοθετεί η κυβέρνηση, αίρεται η διοικητική αυτοτέλεια του ΚΕΘΕΑ .

Μετά το τέλος της συζήτησης με εργαζόμενους, μέλη και εθελοντές του ΚΕΘΕΑ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Αθανάσιο Ζούπα και την πρύτανι του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, για το θέμα της Νομικής.
Το ζήτημα αυτό -η απόφαση απόσυρσης του διατάγματος για την ίδρυση της 4ης Νομικής Σχολής στην Πάτρα, μια από τις πρώτες επιλογές της νέας κυβέρνησης- θα βρεθεί, εκ νέου στην αιχμή της κριτικής του ΣΥΡΙΖΑ.