ΠΑΤΡΑ: Ο Καραγκιόζης και σήμερα, στο «Περί Σκιών» με παράσταση

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
advertisement

Μετά την καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός ξεκινά τις παραστάσεις του για το κοινό στο μόνιμο καραγκιοζοθέατρο που επιμελείται, το Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα).
Το μοναδικό καραγκιοζοθέατρο της πόλης ανοίγει τις πόρτες του για την φετινή χρονιά στην παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι φτερωτοί δεινόσαυροι» σήμερα 13 Οκτωβρίου.
Μια παράσταση αφιερωμένη με πολλά μηνύματα για την προστασία των ζώων όπου κρατάει σε αγωνία το κοινό χαρίζοντας γέλιο, κέφι, χαρά και μεταφέροντας τη σύγχρονη πραγματικότητα και προβάλλοντας το ηρωικό πνεύμα.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται…. Δυο φτερωτοί δεινόσαυροι αρπάζουν την Βεζιροπούλα την ώρα που έκανε την βραδινή της βόλτα. Στο σαράι επικρατεί αναστάτωση αναζητώντας την. Ο στενοχωρημένος Βεζίρης ενημερώνει τον Χατζηαβάτη για το συμβάν και ο ίδιος αμέσως ντελαλεί για να βρεθεί κάποιος να βοηθήσει στην εύρεση της μονάκριβης του. Πολλοί προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Μόνο ένας ήταν ικανός! Η θρυλική μορφή του θεάτρου σκιών, ο βασιλιάς της Μακεδονίας. Ο Μέγας Αλέξανδρος λυτρώνει και τα καταφέρνει με την βοήθεια του λαϊκού ήρωα, του Καραγκιόζη…
Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 12:00 και στις 6:00 το απόγευμα
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 5 € (κλήρωση φιγούρες)
Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων: 6947938358
Περί Σκιών: Νόρμαν 20 (Αγ. Διονύσιος), Πάτρα