Ληστεία και κλοπές σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία – Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος πέντε αλλοδαπών για ληστεία Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος πέντε αλλοδαπών για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Ηλείας, οι δράστες ενεργώντας από κοινού ακινητοποίησαν 30χρονο ομοεθνή τους και αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρι, στη συνέχεια του αφαίρεσαν 1.000 ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας Συνελήφθη, χθες
το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το απόγευμα, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας (100) ευρώ, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους και δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.

Από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ο 36χρονος, χθες τα ξημερώματα στον Πύργο, προκάλεσε φθορές ύψους (500) ευρώ σε περίπτερο και αφαίρεσε ένα αναψυκτικό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με μουσική, η ένταση της οποίας υπερέβαινε τα μέγιστα επιτρεπόμενα όρια.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, ένας 32χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια μέθης.