(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: «Έφυγε» στα 55 της η Ιωάννα Μαραγκού – Σήμερα η κηδεία της στην Πάτρα και η ταφή στο Αίγιο

Συγκίνηση σκόρπισε στην κοινωνία της Πάτρας η πρόωρη απώλεια της 55χρονης Ιωάννας Μαραγκού, συζύγου του εμπόρου κυνηγετικών ειδών στην Ερμού, Ευσταθίου Ρουμελιώτη.

Η 55χρονη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών που λάτρευε και τα μεγάλωσε με αγάπη και φροντίδα, έμελλε να μην προλάβει να τα χαρεί όσο θα ήθελε…

Νόσησε από ασθένεια, την οποία αν και πολέμησε με δύναμη ψυχής δεν κατάφερε να τη νικήσει και έφυγε νωρίς για το αιώνιο ταξίδι…

Γεννήθηκε στην Κλειτορία αλλά τα περισσότερα χρόνια της ζωής της τα πέρασε στην Πάτρα. Από νεαρή ηλικία εργάστηκε ως πωλήτρια στο γνωστό κατάστημα υποδημάτων «Μυρωνίδης» και είχε εξυπηρετήσει όλη την Πάτρα. Μετέπειτα αφού παντρεύτηκε ασχολήθηκε με την ανατροφή της οικογένειάς της, είχε την ευλογία να αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τον Ανδρέα, τη Δέσποινα και το Γιώργο που είναι δίδυμοι και τον Κωνσταντίνο. Ηταν μια προστατευτική μητέρα, που προσπάθησε να οπλίσει τα παιδιά της με όλα τα εφόδια, κυρίως με αρχές και αξίες και γι’ αυτό ήταν περήφανη.

Τα τελευταία χρόνια ήταν πάντα στο κατάστημα του συζύγου της, στην οδό Ερμού λίγο πριν από την Καραϊσκάκη και πάντα ήταν πρόθυμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες της οικογενειακής επιχείρησης. Το κατάστημα χθες και σήμερα θα είναι κλειστό και οι πελάτες του όταν πληροφορήθηκαν το δυσάρεστο γεγονός έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στους οικείους της. Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 2 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Άνω Πόλης και η ταφή της στο Κοιμητήριο Τέμενης Αιγίου.