ΠΑΤΡΑ: Και σήμερα, η κινητή έκθεση φωτογραφίας του WHEELING2HELP στο Beau Rivage – Public House

Έκθεση Φωτογραφίας στην Πάτρα – WHEELING2HELP ON TOUR!

 

Η πρώτη κινητή έκθεση φωτογραφίας του WHEELING2HELP είναι γεγονός!

 

Είσοδος Ελεύθερη

Επίσης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 11:00 θα γίνει μία ακόμα μεγάλη δράση και παράκτιος καθαρισμός στην Πλαζ ΕΟΤ Πάτρας.

 

*Για τον Καθαρισμό Παραλίας

Σημείο συνάντησης: Γήπεδα Beach Volley
Αν σας ενοχλεί το θέαμα των απορριμμάτων που κάποιοι αφήνουν πίσω τους στις παραλίες, τότε πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

Κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε φορείς, σχολεία, γονείς, εκπαιδευτικοί, Λιμενικές Αρχές, ΟΤΑ, εταιρείες, Πρεσβείες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, ορειβατικοί και φυσιολατρικοί σύλλογοι, καταδυτικά κέντρα, ναυτικοί και ιστιοπλοϊκοί όμιλοι, τοπικές ενώσεις, ομάδες εθελοντών και κάθε έναν που θέλει να εκφράσει την ευαισθησία του για το θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον και θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν την υπέροχη προσπάθεια!

Να έχετε μαζί καπέλο, νεράκι, αντηλιακό, και χαμόγελα για την υπέροχη πράξη της ημέρας.

 

*Λίγα λόγια για την έκθεση…

Με τίτλο ”Ταξίδι από το Εγώ στο ΕΜΕΙΣ” θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε εικόνες και συναισθήματα από τα πρότζεκτ που κάνουμε στα ταξίδια αλληλόδρασης MyQuest τα τελευταία 3 χρόνια σε κοινότητες σε Αφρική και Ασία!

Εθελοντές μας από 12 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο προθυμοποιήθηκαν να φιλοξενηθεί η έκθεση στην πόλη τους, οπότε ξαναπαίρνουμε τους δρόμους!

Το Wheeling2help και τις δράσεις του θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν όσοι επισκεφθούν τη φωτογραφική έκθεση μόνο για μία μέρα, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου.

 

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 42 φωτογραφίες εθελοντών μας που αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους. Στο πλαίσιο της φωτογραφικής έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα βίντεο στο οποίο καταγράφονται αποσπάσματα από τις παραπάνω δράσεις, καθώς και εντυπώσεις και μαρτυρίες από όσους συμμετείχαν σε αυτές.

 

Ανυπομονούμε να ταξιδέψουμε και να σας ταξιδέψουμε!

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/696750020799866/

 

Πληροφορίες έκθεσης: Beau Rivage – Public House, Ρήγα Φεραίου 79

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου:             Ώρα: 20.00

*Το Wheeling2help είναι μια ομάδα νέων ανθρώπων που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

https://www.wheeling2help.com

https://www.facebook.com/Wheeling2help/