Μητέρα Μαυρίκου: “Κόλλησε” σε φορτηγό για να μπει στο μώλο

Το τραγικό τέλος της μητέρας και του αδελφού του Μαυρίκου στη Δραπετσώνα φαίνεται να ήταν ο επίλογοςς σε μία ειλημμένη εδώ κα ικαιρό απόφαση.

Τόσο η μητέρα του όσο και ο αδελφός του, σύμφωνα με συγγενείς τους, ήταν σε τραγική κατάσταση. Και αυτό επιβεβαιώνουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων αλλά και οπτικό υλικό από κάμερα.

Άλλωστε η ίδια η μητέρα είχε αποκαλύψει παλιότερα σε συνέντευξή της πως είχε χάσει από καρκίνο και την 16χρονη κόρη. Τα πλήγματα ήταν αλλεπάλληλα και δεν τα άντεξε.

Η αδελφή της Σοφίας Μαυρίκου μιλώντας στους δημοσιογράφους που την επισκέφθηκαν σπίτι της, είπε:

“Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Το πε και το κανε”.

Σε πρόσφατες συνεντεύξεις της περιέγραφε μια ζοφερή καθημερινότητα, με μεγάλα οικονομικά προβλήματα, ενώ έλεγε πως ο άλλος γιος της, ο αδελφός που είχε ο Παναγιώτης Μαυρίκος, ήταν αυτιστικός.

«Προτιμώ να σκοτωθώ και να τον σκοτώσω, παρά να ζω σ’ αυτή την κοινωνία και να το ξαναπάρουν να το δω έτσι το παιδί μου», είχε πει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Σοφία Μαυρίκου, η οποία και οδηγούσε το όχημα, «κόλλησε» πίσω από φορτηγό για να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στο νέο Μώλο Δραπετσώνας, όπου απαγορεύεται η είσοδος για το ευρύ κοινό. Στη συνέχεια αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έπεσε στη θάλασσα.

Η Σοφία Μαυρίκου ήταν 75 ετών και ο Θεόδωρος Μαυρίκος 53 ετών.

Φωτό: Ευρωκίνηση

thetoc.gr