Υπόθεση βιασμού οδηγού ταξί: Στην αντεπίθεση ο ηθοποιός – Κατέθεσε μήνυση για ψευδορκία

Μήνυση για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες κατέθεσε ο 29 χρονος γνωστός ηθοποιός που στις 13 Νοεμβρίου 2018 φέρεται να βίασε ταξιτζή, χρησιµοποιώντας δηµοφιλή πλατφόρµα µίσθωσης ταξί για να «ψαρέψει» το θύµα του.

Ο γνωστός ηθοποιός, που συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη, μηνύει τον αυτοκινητιστή για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία αλλά και για σωματικές βλάβες, υποστηρίζοντας ότι όλα όσα κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή και εισαγγελέα, είναι ψέματα.

drastis

 

Μάλιστα ο ηθοποιός ισχυρίζεται στη μήνυσή του ότι ο ταξιτζής τον χτύπησε στη πλάτη ρίχνοντάς τον κάτω το βράδυ που τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, ενώ στην αρχή εκλιπαρούσε τους γιατρούς «να σώσουν το παιδί», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ο 29χρονος ηθοποιός στις 25 Νοεμβρίου θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας και θα βρεθεί αντιµέτωπος µε τις κατηγορίες του βιασµού και της προµήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Θυμίζουμε ότι οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμά τους ότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο ηθοποιός τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ η µεθοδικότητα µε την οποία έδρασε για να παραπείσει τον παθόντα και οι συνεχείς αναζητήσεις σε οδηγούς ταξί οδηγούν στο συµπέρασµα πως «αν αφεθεί ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις».