ΠΑΤΡΑ: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Υποκριτικής, από σήμερα, στο Επίκεντρο +

Το θέατρο Επίκεντρο+ για τη θεατρική περίοδο 2019-2020 εγκαινιάζει το Καλλιτεχνικό του Εργαστήρι Υποκριτικής για ενήλικες το οποίο αφορά όλους όσους θέλουν να έρθουν σε επαφή, να επικοινωνήσουν και να βιώσουν τη μαγεία του θεάτρου.

Οι βασικοί στόχοι και ο πυρήνας του Εργαστηρίου είναι η ελευθερία, ο αυθορμητισμός, η δημιουργικότητα, η καλλιέργεια πνεύματος, ομαδικότητας, αλληλοσεβασμού, παράλληλα με την ανάπτυξη θεατρικού ήθους, συνέπειας και πάνω από όλα ΑΓΑΠΗΣ για την τέχνη.

«Πιστεύω ότι η ουτοπία είναι πραγματοποιήσιμη. Μια μέρα θα πραγματοποιηθεί. Ουτοπία δεν είναι το αδύνατον. Είναι αυτό που ευχόμαστε να πραγματοποιηθεί». Μακάρι… Ariane Mnouchkine

Σκοπός του Εργαστηρίου είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας και να πορευτούμε προς έναν κοινό στόχο… να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας να έρθουν σε άμεση επαφή με το θέατρο, με τελικό προορισμό, στο τέλος της σεζόν, την παρουσίαση της δουλειάς μας, σε μορφή παράστασης η οποία θα λάβει χώρα στη σκηνή του Επίκεντρου+.

Υπεύθυνος του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Υποκριτικής είναι ο ηθοποιός και στέλεχος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας τα τελευταία χρόνια, Βασίλης Κόκκαλης.

Πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.

Διάρκεια εργαστηρίου: Οκτώβριος 2019 – Μάιος 2020.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 46 10 50.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών.

Οι συμμετέχοντες θα αποτελούν μελλοντικά και το βασικό πυρήνα στελέχωσης των παραστάσεων του Επικέντρου+.