Ο γοητευτικός αδελφός της Κέιτ Μίντλετον παντρεύεται γαλλίδα οικονομολόγο

Ετοιμος να ντυθεί γαμπρός ο αδελφός της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Τζέιμς Μίντλετον, καθώς αρραβωνιάστηκε με την κατάξανθη Γαλλίδα σύντροφό του Alizee Thevenet.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που για πρώτη φορά απαθανατίστηκε μαζί, σε τρυφερά τετ – α – τετ την περασμένη Πρωτοχρονιά, όταν η οικογένεια του νεαρού είχε πάει διακοπές στο υπερπολυτελές θέρετρο Eden Rock, το οποίο ανήκει στον γαμπρό τους Τζέιμς Μάθιους, σύζυγο της Πίπα έκανε επόμενο βήμα στη σχέση του.

ΕΡΑ
ΕΡΑ

Η όμορφη Alizee είχε κάνει δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του αγαπημένου της στον γάμο της Lady Gabriela Windsor και είχε εντυπωσιάσει φορώντας ένα υπέροχο, αλλά και low budget φόρεμα των H&M, το οποίο έγινε ανάρπαστο σε χρόνο ρεκόρ, μετά την εμφάνισή της.

Η Alizee μιλάει απταίστως αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά και έχει σπουδάσει οικονομικά στη Γαλλία, όπου και μεγάλωσε, μετακόμισε στο Λονδίνο το 2013 και ξεκίνησε να εργάζεται σε μεγάλη χρηματοοικονομική εταιρεία στο City.

Με τον περιζήτητο επιχειρηματία και μικρότερο αδερφό της μελλοντικής βασίλισσας, δούκισσας Κέιμπριτζ, γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ του Λονδίνου.

Ο… περιζήτητος Τζέιμς είχε μόλις χωρίσει από την επί πέντε χρόνια σύντροφό του, ηθοποιό και παρουσιάστρια Donna Air.

REUTERS
REUTERS

 

REUTERS
REUTERS

 

REUTERS
REUTERS

 

EPA
EPA

Κεντρική φωτο: ΕΡΑ thetoc.gr