ΑΧΑΪΑ: Στην Πάτρα, σήμερα, ο Πρόεδρος του ΟΑΕΔ Σπ. Πρωτοψάλτης – Κοινές δηλώσεις με Φαρμάκη

Σημαντικές ανακοινώσεις για το νέο πρόγραμμα προσλήψεων, σε Περιφέρεια και Δήμους, μέσω της Κοινωφελούς Εργασίας, αναμένεται να γίνουν σήμερα κατά την επίσκεψη στην Πάτρα του νέου προέδρου του ΟΑΕΔ Σπύρου Πρωτοψάλτη και τις κοινές δηλώσεις που θα γίνουν το μεσημέρι με τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη.
Το νέο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας θα αφορά 35.000 ανέργους και θα στοχεύει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της μακροχρόνιας ανεργίας, αλλά και στην επανασύνδεση των μακροχρόνια ανέργων με την αγορά εργασίας.
Βάσει του σχεδιασμού του προγράμματος, η απασχόληση θα είναι με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και θα παρέχεται με τη μορφή έργων με συγκεκριμένα παραδοτέα.
Ο κ. Πρωτοψάλτης θα βρεθεί νωρίς το πρωί στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ πίσω από τον Αγ. Ανδρέα και αργότερα θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Διεύθυνση του ΟΑΕΔ στο Ρίο και τέλος, τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του, στην Πάτρα. Η κοινή συνέντευξη Τύπου των κ.κ. Πρωτοψάλτη και Φαρμάκη έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 μμ. στην Περιφέρεια.