Πορνογραφικό υλικό πρόβαλαν για ώρες οι οθόνες καταστήματος της Asics στη Νέα Ζηλανδία

Η εταιρεία αθλητικών ειδών Asics εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απολογείται για το «περιεχόμενο» που προβλήθηκε στις οθόνες καταστήματος της που βρίσκονταν εξωτερικά αυτού στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας.

Το «περιεχόμενο» ήταν πορνογραφικά βίντεο τα οποία προβλήθηκαν σε οθόνες τους καταστήματος που συνήθως προβάλλουν υλικό σχετικό με τα προϊόντα της εταιρείας ενώ οι ακατάλληλες για ανηλίκους σκηνές προβάλλονταν για αρκετές όπως αναφέρει η New Zealand Herald. Όπως αναφέρει ένας εκ των υπευθύνων της εταιρείας security που εργαζόταν στο κατάστημα ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για πορνογραφικό υλικό το οποίο χάζευαν με περιέργεια οι περαστικοί για αρκετές ώρες.

Το βίντεο έπαιζε για τουλάχιστον δύο ώρες το πρωί του περασμένου Σαββάτου. «Κάποιοι [σ.σ από τους περαστικούς] σοκαρίστηκαν ενώ κάποιοι άλλοι απλά σταμάτησαν και κοίταζαν», λέει ο άνδρας.  Σύμφωνα δε με κάποιες άλλες αναφορές το βίντεο δεν έπαιζε από τις 8πμ έως τις 10πμ όπως εκτιμά ο υπεύθυνος αλλά από τη 1πμ… Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία «ένας άγνωστο άτομο κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στις οθόνες που υπάρχουν πάνω από το κατάστημά μας στο Όκλαντ και προβλήθηκε απαράδεκτο περιεχόμενο».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε και στον λογαριασμό της εταιρείας στο Facebook, η εταιρεία ζητά συγγνώμη από όσους είδαν το συγκεκριμένο περιεχόμενο και τονίζει πως λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα σε συνεργασία με τους αρμόδιους, προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

πηγή: huffingtonpost