Φρίκη στο hot spot της Κω: Ιρακινοί προσπάθησαν να βιάσουν 12χρονο ομοεθνή τους

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένας 12χρονος από το Ιράκ, όταν δύο ομοεθνείς -ο ένας μάλιστα ανήλικος- επιχείρησαν να τον βιάσουν μέσα στο hot spot στην κωμόπολη Πυλί της Κω!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο Ιρακινοί ακινητοποίησαν και φίμωσαν τον 12χρονο την περασμένη Τρίτη (01/10). Το ανήλικο αγόρι γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση άλλων μεταναστών οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τι συνέβαινε έτρεξαν αμέσως στο σημείο και ακινητοποίησαν τους επίδοξους βιαστές. Πρόκειται για έναν 63χρονο και έναν 16χρονο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο πατέρας του 12χρονου, ο οποίος μετά από όσα του αποκάλυψε ο γιος του προχώρησε σε σχετική καταγγελία στις Αρχές, με τους δράστες στιγμές αργότερα να συλλαμβάνονται από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Να σημειωθεί ότι ο ανήλικος εξετάστηκε και από ιατροδικαστή ο οποίος επιβεβαίωσε τα ίχνη βίας.
Υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του 63χρονου

Υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του 63χρονου

Την ίδια ώρα, στο κινητό του 63 συλληφθέντα εντοπίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, υλικό παιδικής πορνογραφίας με αποτέλεσμα να κατασχεθεί και να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, τότε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών της Κω στον οποίο παραπέμφθηκε μαζί με τον 16χρονο συνεργό του και τους απήγγειλε κατηγορία για απόπειρα βιασμού ανηλίκου, θα του προσθέσει στην δίωξη και την κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.