(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η «Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας» από τη Γηριατρική Εταιρεία

Την πρώτη Οκτωβρίου, η εταιρεία μας γιόρτασε την «Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας» ή αλλιώς «Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων», με τη συμμετοχή των μελών της, αλλά και πλήθος φίλων υλοποιώντας τις παρακάτω δραστηριότητες:
Το Σάββατο 28/09, τελέστηκε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των μελών της και ιδιαίτερα για τον μακαριστό ευεργέτη της εταιρείας μας Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και την προσφάτως αποβιώσασα εθελόντριά μας Πολυξένη Σερεμέτη.
Την Κυριακή 29/09, τα μέλη και οι φίλοι της εταιρείας συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Γηροκομείου, όπου πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των ηλικιωμένων και ακολούθησε, καφές με ποικιλία εδεσμάτων σε γειτονικό κέντρο.
Τη Δευτέρα 30/09, πραγματοποιήθηκε Ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέματα που αφορούν την όραση, την ακοή και τον εμβολιασμό των ηλικιωμένων. Ομιλητές ήταν η κυρία Σταθοπούλου Μαρία, οφθαλμίατρος, ο κύριος Σταύρου Σταύρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, και η κυρία Κουτσούρη Χριστίνα-Παναγιώτα, Επικουρική Επιμελήτρια Παθολογίας Νοσοκομείου Ρίου. Με κέρασμα έκλεισε η εκδήλωση, η οποία, κατά γενική ομολογία ήταν άκρως επιτυχημένη.