Συναντήσεις Μητσοτάκη με Ντράγκι, Μοσκοβισί και Πομπέο

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, θα έχει αύριο, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Βοιωτία για τη θεμελίωση του νέου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του Ομίλου Μυτιληναίος.

Την Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τμήμα της άσκησης «Παρμενίων» στην Αλεξανδρούπολη. Την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, θα συναντηθεί με τον επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί και αργότερα με τους υπουργούς Εσωτερικών της Γαλλίας και της Γερμανίας, Κριστόφ Καστανέρ και Χορστ Ζεεχόφερ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο διεξάγεται 45 χρόνια μετά την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ.

Το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικλ Πομπέο. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, 7 και 8 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αίγυπτο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ