Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος για την σεξουαλική κακοποίηση της 11χρονης

Κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων που έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, ο 71χρονος δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την μικρή κόρη του ανθρώπου που εργαζόταν στο εξοχικό του σε παραλιακό οικισμό της Φθιώτιδας, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου.

Ο γνωστός δικηγόρος, έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας πολύ νωρίς το πρωί με τη σύζυγό του και περίμενε να απολογηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως και της Ανακρίτριας Λαμίας.

Αυτή τη φορά εμφανίσθηκε με τους δύο δικηγόρους του, θέλοντας να στηρίξει τη δική του θέση για τα γεγονότα, αρνούμενος κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του σε περίπτωση ασέλγειας σε βάρος της μικρής, για την οποία δήλωσε ότι μαζί με την οικογένειά της, τους βοηθούσε οικονομικά.

dikigoros-lamia2
dikigoros-lamia1

Από την άλλη, η πλευρά της μικρής, που φέρεται να βίωνε τον τρόμο και τις αρρωστημένες ορέξεις του κατηγορούμενου από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών, επιμένει ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία για την ενοχή του 71χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας της μικρής εργαζόταν ως κηπουρός στην πολυτελή εξοχική κατοικία του φερόμενου ως δράστη η οποία βρίσκεται σε παραθεριστικό οικισμό έξω από τη Λαμία.

«Πηγαίναμε πολλές φορές σε καταστήματα στην παραλία και με κέρναγε πορτοκαλάδες. Μια μέρα με πήγε και φάγαμε πίτσα. Την ώρα που τρώγαμε μου έπιασε το στήθος. Μου έταζε δώρα, μου πήρε ένα laptop» αποκάλυψε, η ανήλικη στις αρχές.

Το κορίτσι κατέθεσε παρουσία παιδοψυχολόγου ότι ο 71χρονος δικηγόρος την κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές. «Μια ημέρα που ο πατέρας μου δούλευε, μου είπε να πάμε βόλτα στο σκάφος του. Εκεί μου κατέβασε το εσώρουχο και άρχισε να με πειράζει. Με απειλούσε και με έβαλε να ορκιστώ ότι δεν θα πω τίποτα σε κανέναν. Μετά από καιρό τα είπα όλα στη μητέρα μου» κατέθεσε η μικρή.

Η καταγγελία από τους γονείς της 11χρονης έγινε στις αρχές του 2019 ενώ η ιατροδικαστική έκθεση επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κακοποίηση του κοριτσιού και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Η μικρή μαθήτρια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται από ψυχολόγους.

Πηγή: lamiareport.gr