Χρήστος Πλαΐνης: Δεν τον αναγνωρίσαμε στις «Άγριες Μέλισσες»

Οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν την περασμένη Κυριακή πρεμιέρα και το καστ αποτελείται από πολύ καλούς ηθοποιούς τους οποίους για χρόνια δεν είχαμε δει στη μικρή οθόνη. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Χρήστος Πλαΐνης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός στα 45 του χρόνια έχει αλλάξει από το πρώτο του τηλεοπτικό ντεμπούτο το 1998 όπου συμμετείχε στο «Άγγιγμα Ψυχής» του Μανούσου Μανουσάκη. Βεβαίως παραμένει ένας γοητευτικός άνδρας. Από τότε ο Χρήστος Πλαΐνης συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως τα «Σύνορα Αγάπης» (1999-2000) ενώ τη σεζόν 2000-2001 πήρε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην κωμική σειρά «Άνω Κάτω». Στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά τηλεοπτικών σειρών αλλά και θεατρικών παραστάσεων οι οποίες ήταν άκρως πετυχημένες επιλογές για την καριέρα του.

Plainis
Plainis1
Plainis2

Εμφανώς αλλαγμένος ο Χρήστος Πλαΐνης στις «Άγριες Μέλισσες»

Η δουλειά του ηθοποιού είναι ένα ταξίδι
Στις σπάνιες συνεντεύξεις που έχει δώσει μιλώντας για το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πει: «Την ανάγκη που έχω ως άνθρωπος να αλλάζω, να ονειρεύομαι, να βρίσκομαι σε κάτι διαφορετικό κάθε φορά, να μην κάνω πάντα το ίδιο πράγμα σαν υπάλληλος με ρουτίνα. Την ανάγκη μου να εξερευνήσω χαρακτήρες που είναι άλλοτε πιο κοντά μου, άλλοτε πιο μακριά μου, να γνωρίσω ανθρώπους που έχουν να με μάθουν πράγματα. Ένα ταξίδι είναι αυτή η δουλειά».

plainis12
plainis13
plainis14
Plainis_Neos
plainis11
plainis16
Plainis_2018
Plainis_Theatro
plainis15


Οι φωτογραφίες είναι από την προσωπική σελίδα του ηθοποιού στο Facebook

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο
Στην προσωπική του ζωή ο Χρήστος Πλαΐνης διατηρεί χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με περιορισμένες εμφανίσεις.
Είναι παντρεμένος κι έχει αποκτήσει έναν γιο. «Τρέμω μήπως δεν καταφέρω να προσφέρω μια καλή ζωή στον Οδυσσέα μια καλή ζωή. Δεν εννοώ τίποτα λούσα και φράγκα αλλά μια ισορροπημένη, ευχάριστη και δημιουργική ζωή», είχε δηλώσει ο ίδιος μιλώντας για τον γιο του.

Τελευταία εμφάνιση στην τηλεόραση το 2014
Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά «Όρκος σιωπής» το 2014. Πέντε χρόνια μετά επιστρέφει μέσα από τη νέα δραματική σειρά εποχής του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» και η αλήθεια είναι πως στο πέρασμα του χρόνου έχει αλλάζει πολύ.

protothema.gr