Απύθμενο θράσος των στελεχών του Σύριζα

Το απύθμενο θράσος των στελεχών του Σύριζα που παραβρέθηκαν στις πρόσφατες κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ, κινητοποιήσεις που γίνονταν και εναντίον της δικής τους κυβερνητικής πολιτικής, του προϋπολογισμού που αυτοί συνέταξαν και εφαρμόζεται, που σαφώς προκάλεσε όλους μας και αυτογελοιοποίησε τον Σύριζα, καταδικάστηκε από όλο το Συνδικαλιστικό Κίνημα, από πάρα πολλά Συνδικαλιστικά όργανα.

Το να εναντιώνονται όμως για το ξεσκέπασμα και την σχετική καταδίκηαυτής της με περίσσεια θράσους γελοιότητά τους, προσωπικά σε εμένα και τον Συνάδελφο τον Μιχάλη τον Γιαννάκο, πραγματικά είναι απορίας άξιον.

Εάν δεν διακατέχονται από μένος και εμπάθεια, επειδή ξεσκεπάζαμε και εναντιωνόμασταν στην δεξιά πολιτική που εφάρμοζαν με τον αριστερό μανδύα που φορούσαν, τότε σίγουρα οι συντάκτες και όχι μόνον χρίζουν ψυχιατρικής εκτίμησης.

Ψυχιατρική εκτίμηση βεβαίως θέλουν και αυτοί που με περίσσια θράσουςτολμούν να μας καταγγέλλουν ως απόντες από τους αγώνες, που εμείς αποφασίζουμε και οργανώναμε ενάντια στην τότε μνημονική πολιτική, αυτοί έρχονταν εκεί όχι για να διεκδικήσουν αλλά για να προπηλακίσουν ότι δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, πάει πολύ και προκαλεί. Προκαλεί διπλά να μιλάνε για συμμετοχές σε αγώνες αυτοί που έλαμψαν δια της απουσίας τους από τους αγώνες στα πιο σκληρά μνημόνια που έφερε και ψήφισε η κυβέρνηση του Σύριζα, αυτοί δηλ. που υποτίθεται ότι θα τα έσκιζαν.

Ο ελληνικός λαός ¨κύριοι¨ του ΣΥΡΙΖΑ και γνώση έχει και μνήμη και καλό είναι να μην του την προκαλείται εσείς που κάνατε γαργάρα τα μνημόνια και όχι μόνον.

Γι αυτό λοιπόν όσο πιο λίγο μιλάτε τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ