ΑΧΑΪΑ: Κοινή πορεία δύο παρατάξεων του Επιμελητηρίου που προέρχονται από Αιγιάλεια – Η ανακοίνωση

Με ανακοίνωσή τους η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση και το Δημιουργικό Επιμελητηριακό Κίνημα Αιγιάλειας γνωστοποιούν την κοινή πορεία των δύο παρατάξεων του Επιμελητηρίου που προέρχονται αμιγώς από την Αιγιάλεια. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ισχύς εν τη ενώσει για τους εκπροσώπους της Αιγιάλειας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αχαϊας! Τα προβλήματα ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τόσο της Αιγιάλειας όσο κι ολόκληρης της Αχαϊας αποτελούν τον κοινό «εχθρό» και στην κατεύθυνση αυτή απαιτείται κοινή δράση και αξιοποίηση όλου του παραγωγικού στελεχιακού δυναμικού του Επιμελητηρίου.

Στο κοινό αυτό πλαίσιο η συνεργασία των προερχομένων από την Αιγιάλεια παρατάξεων ΠΑΕΚ και ΔΕΚΑ ανακοινώθηκε κι επισήμως το βράδυ της Δευτέρας στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαϊας που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αιγίου.

Χαρακτηριστική του κλίματος σύμπνοιας και ομόνοιας για την ουσιαστική συνεργασία με την κοινή πλέον πορεία, η φωτό με τους επικεφαλής των παρατάξεων: ΠΑΕΚ (Αριστείδη Τηλιγάδη) και ΔΕΚΑ (Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου) με Κώστα Δεληγιάννη – Νίκο Φράγκο και Σωτήρη Βίλλιο – Δημήτρη Δρούκα μια «γροθιά» για την προάσπιση των συμφερόντων των επαγγελματιών και επιχειρηματιών της περιοχής.