Άγριες Μέλισσες: Διθύραμβοι – Ποιος είναι ο κούκλος ηθοποιός που σκοτώθηκε

Οι Άγριες Μέλισσες, η νέα σειρά υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, κέρδισε τις εντυπώσεις και τις απίστευτα εγκωμιαστικές κριτικές των τηλεθεατών.

Η υπερπαραγωγή των 6 εκατ. ευρώ έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής, απέναντι σε δύσκολο ανταγωνισμό με το δεύτερο επεισόδιο του The Voice, και το Twitter ήταν εκεί για να κάνει την πρώτη αποτίμηση για τη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ιδιαίτερη μνεία έγινε μάλιστα για την εκπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου αλλά και του Ανδρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος σκοτώθηκε στο πρώτο επεισόδιο με τους τηλεθεατές να εκφράζουν την απογοήτευσή τους.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου
Ο 36χρονος Ανδρέας Κωνσταντίνου είναι ένας από τους πιο σοβαρούς και ελπιδοφόρους Έλληνες ηθοποιούς. Ξεχώρισε μέσα από τις συμμετοχές του στις ταινίες “Ουζερί Τσιτσάνης”, “Μικρά Αγγλία” και “Τελευταίο Σημείωμα”.

Γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού.

Έχει γίνει γνωστός από τις ταινίες Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης και Το τελευταίο σημείωμα. Για την ταινία Το τελευταίο σημείωμα κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου.

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είναι ένας γοητευτικός και χαρισματικός ηθοποιός, που οι μεγαλύτεροι Έλληνες σκηνοθέτες στο θέατρο και στον κινηματογράφο έχουν επιλέξει για την ομάδα τους.

Ο Λευτέρης Βογιατζής, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μιχαήλ Μαρμαρινός, ο Νίκος Περάκης, ο Παντελής Βούλγαρης, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Γιώργος Λάνθιμος αναγνώρισαν τα προτερήματα και τις ερμηνευτικές του ικανότητες.

Ο ίδιος έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό DELUXE:

Η εικόνα που δίνεις και μέσα από τους ρόλους, αλλά και στη ζωή είναι αυτή του «σοβαρού»… είσαι όντως έτσι; 

Σοβαροφανής δεν είμαι, πάντως. Προσπαθώ να αντιμετωπίζω τα πράγματα που κάνω με μία σοβαρότητα, επαγγελματισμό και «δόσιμο» και να μην είμαι τόσο σφιγμένος. Ίσως μέσα από τους ρόλους να βρίσκω τέτοιες ποιότητες που δεν τις έχω συνέχεια στην καθημερινότητά μου. Στο φακό, έτσι και αλλιώς δεν κρύβεσαι, ζητάει να του δώσεις πράγματα από εσένα.  Δεν το έχω καταφέρει στο βαθμό που θέλω, αλλά προσπαθώ. 

Σε μικρή ηλικία έχεις ήδη κάνει μεγάλα βήματα, το νιώθεις σαν βάρος;

Σημασία έχει τελικά πώς είσαι εσύ μέσα στα βήματα. Τι δίνεις από τον εαυτό σου και πώς υπάρχεις μέσα σε αυτά. Δεν το θεωρώ βάρος. Ο πήχυς είναι μέσα σου. Συνδιαμορφώνεσαι μέσα σε αυτό το ταξίδι με όσους δουλεύεις και ανεβάζοντας τον πήχυ, στην προσπάθεια να τον φτάσεις και να τον ξεπεράσεις, κάπως «καλείς» και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι. 

Τι σου δίνει τελικά το να είσαι ηθοποιός; 

Ελευθερία. Καμιά φορά δεν μπορείς να είσαι στην καθημερινή ζωή όπως πραγματικά θέλεις, αναζητάς και κάτι ακόμα. Προικοδοτώντας τον εαυτό σου με πράγματα που χρειάζεσαι σαν εργαλεία και δημιουργώντας όσο πιο καλά μπορείς αυτή τη συνθήκη και τοποθετείς τον εαυτό σου μέσα σε αυτήν, μπορείς να νιώσεις ελεύθερος. 

Έχεις κάνει ρόλους που ο καθένας με τον τρόπο του είναι μοιραίοι, σκέφτεσαι ότι αυτό μπορεί να σε ακολουθεί; 

Φαντάζομαι οι σκηνοθέτες βλέπουν σε μένα και μία τέτοια πτυχή, που την έχουν όλοι οι άνθρωποι. Υποτίθεται ότι εκείνοι που φέρουν κάτι βαθύ και μεγάλο σε στιγματίζουν και σου αλλάζουν τη ζωή. Αν κάποιος διακρίνει μία τέτοια ποιότητα σε μένα είναι ωραίο, θα επέλεγα, όμως να υποδυθώ και άλλους ρόλους κινηματογραφικά… δεν έχει συμβεί ακόμα, ευελπιστώ να γίνει.