ΠΑΤΡΑ: Τελειώνει, σήμερα, η προθεσμία για τον νέο κύκλο καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών

Εναρξη του νέου κύκλου αιτήσεων για συμμετοχή στο επόμενο 6μηνο Incubation πρόγραμμα ανακοινώνει το Orange Grove Patras, η πρωτοβουλία ενίσχυσης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, προσκαλώντας ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση έως και σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Το Orange Grove Patras αποτελεί θερμοκοιτίδα (incubator), με έδρα την Πάτρα, και λειτουργεί με στόχο τη στήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια. Στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα.
Στους νέους επιχειρηματίες που επιλέγονται να συμμετέχουν στο incubation πρόγραμμα, το Orange Grove Patras προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του συνεργατικού χώρου στα γραφεία του incubator, μέντορες και coaches, συμβουλευτική με εξειδικευμένους επαγγελματίες, bootcamps, workshops και συναντήσεις με διεθνείς εκπαιδευτές, πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove, της Ολλανδικής Πρεσβείας και του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών.
Αποτελεί μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας που υποστηρίζεται οικονομικά από ολλανδικές πολυεθνικές εταιρείες και ιδρύματα στην Ελλάδα. Στην Πάτρα το Orange Grove λειτουργεί από το 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους τον σύνδεσμο http://bit.ly/orangegrovepatras-apply . Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το Orange Grove Patras είναι διαθέσιμες στο www.orangegrovepatras.biz και www.facebook.com/orangegrovepatras/ . Πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία Orange Grove και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε εδώ: www.orangegrove.eu