ΑΧΑΪΑ: Σε τοπικές κοινότητες ο δήμαρχος Σπ. Μυλωνάς – «Πρέπει να τιμήσουμε την ψήφο σας»

Τις τοπικές κοινότητες Βελιτσές και Ματαράγκα επισκέφθηκαν την Τετάρτη ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Νικ.Μυλωνάς, μαζί με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Κουνάβη και τους αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών Κυριάκο Ορλώφ και Περιβάλλοντος και Πρασίνου Βασίλη Γκοτσόπουλο.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, ενώ από τους κατοίκους των κοινοτήτων έγινε ιδιαίτερη αναφορά για το σοβαρό πρόβλημα της ύδρευσης, την αποκατάσταση βατότητας των αγροτικών δρόμων, τον ηλεκτροφωτισμό και την καθαριότητα που αντιμετωπίζουν.
Η δημοτική αρχή θέλει να έχει άμεση επαφή με τους δημότες και να συνομιλεί μαζί τους καθώς και με τα μέλη των τοπικών συμβουλίων, προκειμένου να ενημερώνεται άμεσα για τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα πρόθεσή της είναι να συνεχίσει τις επισκέψεις σε όλες τις κοινότητες του Δήμου.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος επανέλαβε ότι για την παρούσα δημοτική αρχή, όλες οι περιοχές του Δήμου Δυτικής Αχαΐας έχουν την ίδια σημασία και δεν διαχωρίζονται με βάση πληθυσμιακά, γεωγραφικά ή άλλου είδους κριτήρια. «Είμαστε εδώ για να αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες σας», τόνισε ο Δήμαρχος. «Πρέπει να τιμήσουμε την ψήφο σας και να δώσουμε τον αγώνα να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
Επίσης ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να δώσει προτεραιότητα σε οποιαδήποτε δράση ή υποδομή η οποία μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους των χωριών πού δραστηριοποιούνται στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα ως μόνη ελπίδα να σταματήσει ή να μειωθεί η εγκατάλειψη των χωριών.
Η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε να αλλάξει σύντομα η εικόνα των κοινοτήτων τόσο ως προς την εικόνα που παρουσιάζουν, όσο και ως προς την καθημερινότητα των κατοίκων που ζουν σε αυτά, αφού ήδη δρομολογούνται οι στρατηγικές επιλογές και οι δεσμεύσεις.