Αυτά είναι τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ [λίστα]

Πυρετωδώς προετοιμάζεται η ΝΔ για το 13ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30/11 και 01/12 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «το Συνέδριο είναι το βήμα όπου το κόμμα και η κοινωνία έρχονται σε επαφή, ανταλλάζουν ιδέες και προβληματισμούς, γεγονός αναγκαίο ειδικά σήμερα που η Νέα Δημοκρατία έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Το κόμμα μας είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός οργανισμός και επιδιώκει να είναι ανοιχτό προς τους πολίτες αλλά και στους Ελληνες του εξωτερικού, επιδιώκοντας να εκφράσει τους προβληματισμούς τους αλλά να δώσει και λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα».

Η πρώτη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Ε. Μεϊμαράκη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η οργανωτική επιτροπή του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΔ
Με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συγκροτείται η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας με τα ακόλουθα στελέχη:

Πρόεδρος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και Ευρωβουλευτής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Μέλη: Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής κ. Γιώργος Στεργίου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης,  ο Εκπρόσωπος Τύπου κ. Τάσος Γαϊτάνης,  ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας κ. Βασίλης Φεύγας, ο Γραμματέας Οργανωτικού Διευθυντής Γραφείου Προέδρου κ. Στέλιος Κονταδάκης, η Διευθύντρια Επικοινωνίας Προέδρου κα Κύρα Κάπη, ο Σύμβουλος Προέδρου κ. Θανάσης Νέζης και ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ. Γιάννης Μπρατάκος.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/politiki/sygkrotisi-organotikis-epitropis-13oy-taktikoy-synedrioy-nd