ΑΧΑΪΑ: «Γιορτή Παιδείας», σήμερα, από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών

Μια εξαιρετική εκδήλωση η καθιερωμένη πλέον «Γιορτή Παιδείας» και πολιτισμού, πραγματοποιείται στο Δεσινό Καλαβρύτων κάθε χρόνο για να τιμηθούν οι αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Ψωφίδας.
Η “Γιορτή Παιδείας” όπως ονομάζεται πραγματοποιείται ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών – Δροβολοβιτών – Δεσινιωτών, σήμερα 26 Σεπτεμβρίου, εορτή της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου-μετά την Θεία Λειτουργία-στον αύλειο χώρο του πανηγυρίζοντος ναού του Δεσινού και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων. Ο Σύνδεσμός μας, πραγματοποιεί αυτή την εκδήλωση, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των αριστευσάντων μαθητών, αλλά παράλληλα θέλοντας να δώσει κίνητρα για την ανάπτυξη του πνευματικού επιπέδου, της ευγενούς άμιλλας και του “ευ αγωνίζεσθαι” στον τόπο μας σε μια εποχή ισοπέδωσης των αξιών.
Σας καλούμε και φέτος να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, τιμώντας τους μαθητές και κατ επέκταση τους εκπαιδευτικούς που δίνουν το δικό τους αγώνα για μόρφωση εδώ στα ορεινά χωριά μας.