ΠΑΤΡΑ: Ευκαιρίες franchise από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «Πουκαμισάς» – Αξιόπιστες επιχειρηματικές λύσεις με ασφάλεια και προοπτική

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς, έχοντας πλέον 31 χρόνια ιστορίας στον χώρο της εκπαίδευσης και διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο φροντιστηρίων που αναπτύσσεται και με τη μέθοδο του franchise, προσφέρει σημαντικές δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης και προοπτικής σε εκπαιδευτικούς, σε πρώην στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζών (εθελούσιες έξοδοι) που αναζητούν μία αξιόπιστη επαγγελματική λύση για την «επόμενη ημέρα», αλλά και σε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον ασφαλή κλάδο της εκπαίδευσης.

 

Οι επιχειρηματικές προτάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς αφορούν στους κάτωθι τομείς:

  • Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
  • Κέντρα Μελέτης για μαθητές Δημοτικού
  • Κέντρα Ξένων Γλωσσών
  • Κέντρα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής
  • Κέντρα Πληροφορικής
  • Φοιτητικά Φροντιστήρια

Οι ανωτέρω προτάσεις μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους, δημιουργώντας εκπαιδευτικούς πολυχώρους.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς αποτελεί το ισχυρότερο brand name στον τομέα της εκπαίδευσης, καθώς διαφημίζεται με πολύ ισχυρό budget σε όλα τα μέσα επικοινωνίας (τηλεόραση, ραδιόφωνο, τύπος, digital marketing, social media). Παρέχει στους συνεργάτες του ουσιαστική υποστήριξη από την πρώτη ημέρα σύναψης του προσυμφώνου συνεργασίας, καθώς έχει δημιουργήσει καθετοποιημένες κεντρικές υπηρεσίες με 55 στελέχη που υποστηρίζουν τη λειτουργία των μονάδων του σε όλους τους τομείς.

Η επιτυχία του franchise Πουκαμισάς αποδεικνύεται στην πράξη

Πολλές «ιστορίες επιτυχίας» έχει επιδείξει το Franchise Πουκαμισάς τα τελευταία χρόνια!

Μία από αυτές σίγουρα αποτελεί το Φροντιστήριο Πουκαμισάς των Αγίων Αναργύρων Αττικής, το οποίο φέτος, μόλις στο 2ο έτος της λειτουργίας του, έχει ήδη υπερβεί τους 200 μαθητές!

Ενδεικτική της αποδοχής που ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς χαίρει πανελλαδικά είναι και η πορεία των δύο νέων φροντιστηρίων που ο Όμιλος λειτούργησε φέτος στην Πάτρα, ένα στο κέντρο της πόλης και ένα στην περιοχή της Άνθειας.

Το Φροντιστήριο Πουκαμισάς – Πάτρα Άνθεια, που ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2019, έχει μέχρι σήμερα 120 εγγεγραμμένους μαθητές, ενώ το Φροντιστήριο Πουκαμισάς – Πάτρα Κέντρο, που επίσης ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2019, ξεπερνάει τους 90 μαθητές!

Τι λένε για το Franchise Πουκαμισάς αυτοί που το επιχείρησαν…

Νίκος Μάνης (συνιδιοκτήτης Franchise Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Ιλίου και Αγίων Αναργύρων)

«Τρομερή η υποστήριξη που είχαμε από τα στελέχη του Εκπαιδευτικού Ομίλου Πουκαμισάς από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνεργασίας μας! Οι ίδιοι βρήκαν και μας πρότειναν τα ακίνητα που τελικά μισθώσαμε. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αθανάσιος Πουκαμισάς έκανε τις διαπραγματεύσεις για την ενοικίαση των κτιρίων. Η Μηχανικός του Ομίλου εκπόνησε τα σχέδια των μονάδων μας και φρόντισε για την αδειοδότηση των φροντιστηρίων μας. Εξοπλίσαμε τα φροντιστήριά μας από συνεργαζόμενες με τον Όμιλο εταιρείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Το Ακαδημαϊκό Τμήμα του Ομίλου αξιολόγησε τους καθηγητές και συνεχίζει να επιβλέπει και να αξιολογεί το έργο τους, ενώ μας παρέχει πλούσιο υλικό, όπως  προγραμματισμούς ύλης, σχέδια μαθήματος, φύλλα εργασίας, προσομοιωτικά διαγωνίσματα και τόσα άλλα εργαλεία της εκπαιδευτικής μας ισχύος. Το Τμήμα Marketing του Ομίλου, με πλήρη τοπικά και πανελλαδικά marketing plan, φροντίζει οι υπηρεσίες μας να καθίστανται εξωστρεφείς. Σε κάθε έκφανση της δουλειάς μας, η λέξη που χαρακτηρίζει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Πουκαμισάς είναι η λέξη οργάνωση και αυτή είναι που κάνει τους γονείς & κηδεμόνες να μας εμπιστεύονται μαζικά. Μέσα από τον Όμιλο Πουκαμισάς ατενίζουμε το επαγγελματικό μας μέλλον με ασφάλεια και αισιοδοξία!».

Αλέξης Καλιακούδας (συνιδιοκτήτης Franchise Φροντιστηρίων Πουκαμισάς Πάτρα – Άνθεια )

«Η αλήθεια είναι ότι η μέχρι τώρα πορεία του φροντιστηρίου μας, από τον Μάιο που άνοιξε έως σήμερα, ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Η Πάτρα φάνηκε να «διψάει» για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Ομίλου Πουκαμισάς και οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν να έρχονται από την ίδια μέρα που αναρτήσαμε την επιγραφή Πουκαμισάς, πριν καν ολοκληρωθούν οι κατασκευαστικές εργασίες. Παντού στην Ελλάδα γνωρίζουν τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, μπαίνουν στο site και βλέπουν τα διαγωνίσματά μας, παρακολουθούν κάθε χρόνο τους εκατοντάδες επιτυχόντες μας σε όλες τις περιζήτητες σχολές. Όπου ανοίγει νέο φροντιστήριο Πουκαμισάς, παρατηρείται αθρόα προσέλευση, γιατί οι μαθητές και οι γονείς τους επιζητούν την ασφάλεια και την ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρουν μόνο τα φροντιστήριά μας. Τα μέσα που μας προσφέρει ο Όμιλος, όπως τα εξαιρετικά βιβλία των Εκδόσεων Πουκαμισάς, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους μαθητές μας μια αναβαθμισμένη εκπαιδευτική υπηρεσία, την οποία εκτιμούν και «διαφημίζουν» οι ίδιοι στους φίλους τους, με αποτέλεσμα ο αριθμός των μαθητών του φροντιστηρίου μας να αυξάνεται καθημερινά με εντυπωσιακούς ρυθμούς».

Franchise Πουκαμισάς… ώρα για πράξη

Αυτήν την περίοδο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Πουκαμισάς εκπονεί το πλάνο ανάπτυξής του για τα νέα φροντιστήρια που θα λειτουργήσουν τους πρώτους μήνες του 2020. Ήδη τα στελέχη του Τμήματος Ανάπτυξης του Ομίλου έχουν επισημάνει τις περιοχές και τα ακίνητα που θα στεγαστούν τα νέα φροντιστήρια, τόσο στην Αττική όσο και πανελλαδικά.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Franchise του ομίλου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Ανάπτυξης του Ομίλου στο 210 4112507 ή με τον κο Περικλή Χατζημιχάλη, Διευθυντή Ανάπτυξης του Ομίλου, στο 6931 823 222 ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση development@poukamisas.gr