Και πρόκριση για την Παναχαϊκή (2-1 τον Ιωνικό στη Νεάπολη) και πιστοποιητικό!

Πρόκριση ψυχολογίας για την Παναχαϊκή. Σε μια μέρα, μάλιστα, που ήταν δύο τα ευχάριστα: η νίκη-πρόκριση επί του Ιωνικού στη Νεάπολη με 2-1 για το Κύπελλο Ελλάδας και η εξασφάλιση πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των τελευταίων ημερών.

Η Παναχαϊκή προηγήθηκε χθες στο σκορ στο 17′ όταν ο Κυνηγόπουλος από την περιοχή έκανε το γύρισμα και ο Μωραΐτης με κοντινό πλασέ το 0-1. Στο 40′ ο Γιώργος Μάναλης έκανε το 1-1 και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ισόπαλο σκορ.

Η πρόκριση για την Παναχαϊκή ήρθε στο 77′ όταν ο Κολ εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυνηγόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-2!
Οι «κοκκινόμαυροι» κράτησαν στη συνέχεια το υπέρ τους αποτέλεσμα και στο φινάλε πανηγύρισαν την πρόκριση.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Τσιριγώτης (68′ Ντάγκας), Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Γκούμας, Φουρλάνος, Τιεντσέου, Ιωάννου, Μάναλης (81′ Σμυρλής), Παπουτσογιαννόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σβέζνταν Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Πατρώνης (46′ Μαυριάς), Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (81′ Ιντζόγλου), Μωραϊτης (90′ Αντωνακόπουλος), Τσελεπίδης.