Το νέο αναπτυξιακό νομοσχέδιο κατοχυρώνει τα δικαιώματα των εργαζομένων

Σημεία από την τοποθέτηση του Ιάσονα Φωτήλα, βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, στην εκπομπή του OPEN BEYOND «Ώρα Ελλάδος 7:00» με τους Άκη Παυλόπουλο, Ντόρα Κουτροκόη και Γιάννη Σαραντάκο το πρωί της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου:

 

Πολύ μεγάλη ανησυχία υπάρχει για την χρεοκοπία της Thomas Cook που θα πλήξει και τον τουρισμό στην Ελλάδα. Το πρώτο μας μέλημα όμως είναι η χωρίς προβλήματα διαδικασία επαναπατρισμού των περίπου 50.000 τουριστών, από τους οποίους οι 20.000 είναι στην Κρήτη.
Το πόσο μεγάλο και σοβαρό είναι το πρόβλημα του μεταναστευτικού/ προσφυγικού η Νέα Δημοκρατία το είχε αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή και για το λόγο αυτό απαιτούσε από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ – της οποίας της είχε δοθεί και χρόνος (αφού υπήρξε μεγάλο χρονικό διάστημα με μικρή ροή) και χρήμα (μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων) -να το αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη ευθύνη.
Οι εργαζόμενοι οφείλουν να διεκδικούν τα δικαιώματά τους. Το νέο νομοσχέδιο που καταθέτει η Νέα Δημοκρατία όχι απλά δε θίγει τα δικαιώματά τους αλλά τα εδραιώνει και κατοχυρώνει ακόμη περαιτέρω.