(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Νίκος Παπαδημάτος στον ΣΚΑΪ για το «ταμείο» στους Παράκτιους – «Αν σταματήσει ο Αυγενάκης εγώ θα το πάω μέχρι κάτω»!

Το αποτέλεσμα των επαφών του με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ήταν το θέμα της συζήτησης με τον Νίκο Παπαδημάτο στην εκπομπή του Νίκου Ξανάλατου Πολιτική Γυμναστική.

Ο νέος πρόεδρος του ΠΕΑΚ και πρόεδρος της επιτροπής διοργάνωσης των παράκτιων μεσογειακών αγώνων, είπε πως ο έλεγχος συνεχίζεται και έχουν βρεθεί «πράγματα και… θαύματα».

Δεσμεύτηκε μετά από σχετική ερώτηση, πως η βούληση του υπουργού είναι να διερευνηθεί σε βάθος το κόστος των αγώνων και δεν υπάρχει περίπτωση να μην μάθουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, που πήγαν τα περίπου 7.800.000 ευρώ που στοίχισαν μέχρι στιγμής οι αγώνες. Έκανε ειδική αναφορά σε έλλειμμα προϋπολογισμού ύψους 2.300.000 ευρώ, που ερευνάται.

Για το ΠΕΑΚ είπε, πως θα γίνει ενδελεχής έλεγχος για το τι θα παραλάβει από την απερχόμενη διοίκηση και πως θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα σε μια κατάσταση παράδοσης – παραλαβής .

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα…